Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Olanna wiosennie

Dzisiejszy plener z koleżanką Olą Ciężko było, gdyż za pewnie przed obiektywem to się Ona nie czuje

Poniżej efekty. Dziękuję za komentarze i krytykę. Konstruktywne opinie mile widziane

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

A dlaczego tak w zieleni?
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Troszkę prześwietleń niestety masz. Albo "dobłysnąć" (odpowiednio skorygowaną) lampką wbudowaną albo blendą doświetlić zacienioną część twarzyczki. Fotki byłyby dużo przyjemniejsze w odbiorze gdyby nie te przepały a to na twarzy a to na rączce modelki. Noo i ostrośc raz po raz ucieka z oczek modelki Oli

Acha i na fotce nr 3 przeszkadza ten falliczny kształt
    System NIKON + statyw nie taki już rozchwiany aby to udźwignąć
    Pozdrawiam Marek

Domyślnie

kolorystyka zle wyglada
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    A dlaczego tak w zieleni?
    A tak wydawało mi się, że byłoby dobrze No jak widać nie poszło

Cytat Zamieszczone przez marbed Zobacz posta
    Troszkę prześwietleń niestety masz. Albo "dobłysnąć" (odpowiednio skorygowaną) lampką wbudowaną albo blendą doświetlić zacienioną część twarzyczki. Fotki byłyby dużo przyjemniejsze w odbiorze gdyby nie te przepały a to na twarzy a to na rączce modelki. Noo i ostrośc raz po raz ucieka z oczek modelki Oli

Acha i na fotce nr 3 przeszkadza ten falliczny kształt
    Cytat Zamieszczone przez pastrana Zobacz posta
    kolorystyka zle wyglada
    Wiem, że foty mają miejscowe przepały, wiem. Ehhh... nie mogę ogarnąć jak robić zdjęcia w takim słońcu jak było dzisiaj :/ Aparat też dzisiaj ciężko współpracował ze mną i stąd ta ostrość. Mimo wszystko uważam że jak na 1 'sesję' tzn pstrykaninę wcześniej uzgodnioną to chyba nie jest tak źle W każdym razie się pocieszam

Domyślnie

Jakoś źle na mnie działają te kolory :]
    D90 + N18-105VR + SDV - 10 | Canon 50D + C17-85 + Sherpa 250R
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

na 1 i 5 zdjecie chyba zbyt blisko modelki robione, nosek ulegl wyolbrzymieniu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez domelmel Zobacz posta
    na 1 i 5 zdjecie chyba zbyt blisko modelki robione, nosek ulegl wyolbrzymieniu
    Dobrze prawi...

Kolorystyka mi się podoba, i jak na pierwszą uzgodnioną pstrykaninę to jest naprawdę bardzo dobrze.

Pomyśl nad ujęciami - ujęcia "z czoła" są trochę oklepane i łatwo przesadzić z perspektywą. 4 byłaby super gdyby nie bardzo niefortunnie ułożona dłoń. I ta nieszczęsna ostrość... ucieka z oczu strasznie.
    'Frankly, the whole thing is getting out of hand' said the god...
    |freelancer| |blog|

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Wodzisław Śląski

Domyślnie

Nie jest źle, ale faktycznie kolorystyka nie bardzo i ten przerośnięty nos na 1 i 5 tez niezbyt fajnie.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów