Szukaj
2. OK
ale z 1. zrobiłabym panoramę
kolorki bardzo przyjemne
2 daje rade, choc dalbym wiecej powietrza, szczegolnie po prawej.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Obróbka i kolory podobają mi się. Jedynka jest dla mnie świetna "w połowie" - pierwszy plan jest znakomity,
ale niebo jest jakieś nijakie...
Z kolei dwójka podoba mi się z tym jedynie zastrzeżeniem, że w LG coś niefajnego dzieje się z chmurą. Jest to jednak szczegół łatwo usuwalnyPoza tym naprawdę fajna fota.
Ostatecznie, po kolejnym obejrzeniu, wybieram jednak jedynkęTo mokradło wymiata! Może odrobinę bym przyciął z lewej - tak między t, a h
Wciągnęło mnie to zdjęcie
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
O, ..... drzewa takie to ja lubię. Wybieram dwójkę, ale chyba jednak brakuje trochę powietrza z prawej.
tak, dwojeczka zdecydowanie zasługuje na uwagę![]()
Droga nad Starą Odrę... Za kilka tygodni wegetacja roślinna rozkwitnie nadzwyczaj bujnie.
Kolorki faktycznie bardzo fajne, podłoga mnie się podoba, ale niebo takie trochę niezdecydowane.
Może w B/W wyglądałoby to trochę lepiej.
Ogólnie jestem na TAK.
Be obscure clearly...
Dziękuje za komentarze, a co do chmur i nieba to nie zawsze ma się wypływ na pogodę, no chyba ze zadziała się w photoshopie
W sumie daleko nad odrę to nie mam więc, popróbuję jeszcze trochę z tym miejscem
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami