Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Drzewo

Domyślnie Drzewo

Witam, zapraszam do komentowania

1.

2.

Pozdrawiam

Domyślnie

2. OK
    ale z 1. zrobiłabym panoramę
    kolorki bardzo przyjemne

Domyślnie

2 daje rade, choc dalbym wiecej powietrza, szczegolnie po prawej.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Obróbka i kolory podobają mi się. Jedynka jest dla mnie świetna "w połowie" - pierwszy plan jest znakomity,
    ale niebo jest jakieś nijakie...

Z kolei dwójka podoba mi się z tym jedynie zastrzeżeniem, że w LG coś niefajnego dzieje się z chmurą. Jest to jednak szczegół łatwo usuwalny Poza tym naprawdę fajna fota.

Ostatecznie, po kolejnym obejrzeniu, wybieram jednak jedynkę To mokradło wymiata! Może odrobinę bym przyciął z lewej - tak między t, a h Wciągnęło mnie to zdjęcie
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

O, ..... drzewa takie to ja lubię. Wybieram dwójkę, ale chyba jednak brakuje trochę powietrza z prawej.

Domyślnie

tak, dwojeczka zdecydowanie zasługuje na uwagę

Domyślnie

Droga nad Starą Odrę... Za kilka tygodni wegetacja roślinna rozkwitnie nadzwyczaj bujnie.
    Kolorki faktycznie bardzo fajne, podłoga mnie się podoba, ale niebo takie trochę niezdecydowane.
    Może w B/W wyglądałoby to trochę lepiej.
    Ogólnie jestem na TAK.
    Be obscure clearly...

Domyślnie

Dziękuje za komentarze, a co do chmur i nieba to nie zawsze ma się wypływ na pogodę, no chyba ze zadziała się w photoshopie

W sumie daleko nad odrę to nie mam więc, popróbuję jeszcze trochę z tym miejscem

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeth Zobacz posta
    W sumie daleko nad odrę to nie mam więc, popróbuję jeszcze trochę z tym miejscem

Pozdrawiam
    Może jakiś wspólny plenerek po Świętach?
    Be obscure clearly...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez NIGGA Zobacz posta
    Może jakiś wspólny plenerek po Świętach?
    Czemu nie, jestem za szkoda tylko że nasza grupa Bachus nie może się zgrać na jakiś plener

Co do pleneru to ja bym jeszcze raz mógł nad tereny nadodrzańskie się przejść

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów