Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

plik juz lataja.

masz za duzo i niebieskiego i zielonego. Poza tym, radze zaponiec o odszumianiu, d700 produkuje piekne pliki. Do netu nawet ISO 4000 nie odszumiam.
    Na mojej wersji foty nie ma odszumiania. A i zmniejszam i wyostrzam w PSie

Domyślnie

sum na moje to jakoś tak...

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Slon - na moje to za czerwono... za brązowo... ogólnie za ciemno...

pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-10-2024 o 11:13 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Anwilowcy pewnie teraz siedzicie na meczu więc prędko tego nie przeczytacie:P

Sławek jak dla mnie to trochę za szeroko, ale fotka Adamsa bardzo mi się podoba, co do kolorów nie będę się wypowiadał, ale postaraj się trzymać poziom i prostować tło na fotkach, bo wtedy wygląda to zdecydowanie lepiej
    PS Nie lepiej poświęcić tą jedną czy dwie klatki na sekundę i włączyć to podstawowe od \szumianie w aparacie, mniej pracy przy obróbce, nie musisz w ogóle odszumiać itd?

PS 2 Ja moje ostatnie fotki obrabiam tylko w jpg-ach. Zdjęcie wysyłam na szybko i RAW-y trzymam na "specjalne" okazję. Jak dobrze ustawi się puszkę to przy szybkiej obróbce zdjęć albo wstawianiu ich na stronę zdecydowanie ułatwia to pracę :P

PS 3 Czy Anwil gra aż tak dobrze jak pokazują to statystyki?

PS 4 Niech Anwil awansuje do finałów to wtedy pewnie się spotkamy na meczach ;P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez projacek Zobacz posta
    PS 3 Czy Anwil gra aż tak dobrze jak pokazują to statystyki?
    Wchodzi im dystans. Deska leży. Jak przestaną trafiać może być nie ciekawie.
    Wiem, że jak więcej wiem to tak naprawdę nic nie wiem.
    Grupa FotoKujawy

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kieplinek Zobacz posta
    Slon - na moje to za czerwono... za brązowo... ogólnie za ciemno...
    za czerowno? MZ jest bardzo ok, a skora tego zawodnika jest chyba ciemniejsza od polskich standardow...

za ciemno? Koszulka jest na skraju przepalenia, wiec lepiej sie nie da... A wydaje Ci sie, ze jest ciemniej, bo na Twojej wersji jest zbyt duzo niebieskiego, ktory delikatnie rozjasnia cienie

Domyślnie

akurat Adams nie jest typowym czarnym czarnym... on jest mulatem jasnym raczej... i taki kolor jak u mnie ma na co dzień...

dla mnie za czerwono... za dziwnie... ale ja się nie znam.

Domyślnie

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

teraz powinno byc ok. Ja bym szedl wlasnie w tym kierunku z kolorami. Warunki macie tam bardzo fajne.

Sum - widze, ze masz nastawiona korekte na -0.3 EV. Wrzuc ISO 2000, mozesz nawet troche czas skrocic, nie boj sie tak tych szumow, ich naprawde nie widac O odszumianiu w NXie tez zapomnij, tylko strata czasu

tyle ode mnie, zwyklego amatora
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-10-2024 o 11:13 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

Teraz jeszcze raz patrze na te fotki i mam jeszcze jedną uwagę. Widzę, że większość fotek robiłeś prawie spod kosza, ewentualnie trochę z boku, postaraj się pójść zaraz za narożnik boiska, jak najbliżej linii bocznej, tak jak staliśmy ostatnio na TKM-ie, przez to pozbędziesz się tego okropnego "sufitu" w tle i złapiesz w tle trochę więcej trybun

Domyślnie

dzięki wszystkich za podpowiedzi - teraz moja nowa interpretacja kolorów

zdjęcia z 2 meczu play off - sobotniego - też wygranego

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-10-2024 o 11:14 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam Sum

wojteh
    Gość

Domyślnie

co wy kombinujecie .. raz takie kolory raz inne ....

oglądam dopiero teraz bo jak mój Basket odpadł leczyłem swój ból ....

kadry takie se ..... z wyjątkami ... np. zdjęcie 6 i 2.1

inne mi się nie podobają ..,.

podeślij jakiś plik do mnie to pokażę swoja wersje ( [email protected] )

wybieram się do Starogardu - tez będziecie???

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów