Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Domyślnie [PLK] Play Off - ANWIL - POLPHARMA

Wczorajszym meczyk play off - wygrany

//EDIT
    BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

może mi ktoś podpowiedzieć jak w nx2 uzyskać takie kolory ...
    np. http://www.saldat.pl/html/fot-sport3.htm
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-10-2024 o 11:12 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam Sum

Domyślnie

Siemanko. Z tych co wrzuciłeś mi najbardziej wpadają w oko 1, 5 i 6.
    4 ja bym spróbował "wykropować" w kwadracie od pasa Milosa w górę (bardziej skupić zdjęcie na próbie bloku)
    Co do kolorów to też chciałbym wiedzieć

A tu cosik ode mnie. Zdjęcie od kuchni

Sum i Kieplinek podczas roboty:

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.

Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-10-2024 o 11:12 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Wiem, że jak więcej wiem to tak naprawdę nic nie wiem.
    Grupa FotoKujawy

Domyślnie

pierwsze co sie rzuca w oczy, to bardzo slaba jakosc zdjec. I przeostrzone i chyba zbyt mocno skompresowane... Do pokazania przygotuj takie warzace miedzy 150-200 KB, wtedy wygladaja bardzo dobrze, a i wczytuja sie w miare szybko. U Ciebie max, to 50 KB...

co do kolorow, to stiga nie dogonisz za dobry jest tym i musisz sie z tym pogodzic
    inna sprawa, ze duzo zalezy od swiatla w jakim sie foci. Nie zawsze da sie ustawic idealny WB. Zawsze przed meczem wpadaj na parkiet i mierz z bialej kartki, powinno byc dobrze

ps. podeslij mi jednego rawa, sprobuje sil. Mail na PW masz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    Nie zawsze da sie ustawic idealny WB. Zawsze przed meczem wpadaj na parkiet i mierz z bialej kartki, powinno byc dobrze

ps. podeslij mi jednego rawa, sprobuje sil. Mail na PW masz
    mierzyłem na CBL - efekty te same co ręczne ustawienie WB

leci ten - liczę, że odeślesz set-a z nx2 - chętnie zobaczę jak Ty ustawiasz

//EDIT
    BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-10-2024 o 11:13 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
    Pozdrawiam Sum

Domyślnie

Sum - czym odszumiane? bo i tu i na stronie widziałem zmasakrowałeś tym zdjęcia...
    dasz mi dziś go na chwilę ok? sprawdzić bym coś chciał...
    a i ja też bym rawa poprosił bo te zielenie mnie bardzo dziwią... znaczy że aż takie są

Adam - to my robimy zdjęcia nie nam byś mnie odchudził czy coś...

Domyślnie

wywoływanie nx 2 na tiffa - PSE kadrowanie tiffa - infranview zmniejszanie i wyostrzaniez z tiffa na jpg - może faktycznie za mocno - ustawiłem odszumianie na 32 w nx2

mam dzisiaj straszne problemy z netem - ustawiłem aby co 5 min próbował - 14 mb - co chce wyslać to po minucie zrywa - mam nadzieję, że dzisiaj wyjdzie ...

leci jeden mail do Was obydwu
    Pozdrawiam Sum

Domyślnie

probuj moze wrzucic na jakiegos rapida, albo cos w tym rodzaju...

nie wiem czym robisz, ale odszumianie w nx2 na 32 to MZ bardzo duzo...

Domyślnie

odszumianie - widocznie za dużo

teraz puszczam na ftp-a - odziwo leci dużo lepiej - to jednak problemy z moim serwerem pocztowym

zaraz będziecie mieli maila
    Pozdrawiam Sum

Domyślnie

na szybko cos tam zrobilem. Wieczorkiem posiedze wiecej i dopieszcze, bo troche mozna jeszcze poprawic

//EDIT

ps. cos tylko jeden rawi sie sciagnal, reszta nie chce isc...
    Ostatnio edytowane przez MstrG ; 26-10-2024 o 11:13 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting

Domyślnie

z tego widzę, że ja za bardzo w niebieskie idę

pliki powinny się sciągać - są 3 całe i 4 leci jeszcze
    Pozdrawiam Sum

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów