Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Domyślnie

Wersje kolorowe prac bardziej uwiarygadniają urok miejsca.W wersji cz/b poszarzałe średnie światła. W poziomej kolorowej zmieniłbym nieco kadrowanie /koniec wapiennego urwiska w górnym mocnym punkcie/.W sumie wyróżniające się prace.

Domyślnie

Ładnie...i nie dlatego ,że ostatnio narzekałem....ładnie jest,w kolorze....ofc...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Dobre, naprawdę dobre, ale w pierwowzorze (1)!!!

Domyślnie

Głosuję na B/W, tylko chyba warto popracować jeszcze nad dodaniem szlifu tej wersji. Naprawdę warto.

kulten
    Gość

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za podzielenie się spostrzeżeniami.

Nothing - co masz dokładnie na myśli pisząc o doszlifowaniu? Może mi podejdzie Twoja koncepcja. Dodam, że to nei jest prawdziwe bw tylko duotone w padający w niebieski.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Dziękuję wszystkim za podzielenie się spostrzeżeniami.

Nothing - co masz dokładnie na myśli pisząc o doszlifowaniu? Może mi podejdzie Twoja koncepcja. Dodam, że to nei jest prawdziwe bw tylko duotone w padający w niebieski.
    Właśnie chodzi mi o ten, lekko niebieski zafarb... Może spróbuj tradycyjnie podejść do konwersji b/w. Zobaczymy co wyjdzie...?

Domyślnie

Podejrzewam, że narażę się na gromy w tym wątku... ale np. w tym kierunku...? Cały cZas twierdzę, że Twoja jedynka jest świetna!

Domyślnie

W tym wypadku stawiam na kolor.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

kulten
    Gość

Domyślnie

Nothing - mój gust podpowiada, że takim szlifem odebrałeś magię . Choć fajnie jakby inni zabrali głos i zawyrokowali, która wersja BW bardziej im odpowiada. Tak czy inaczej dziękuję za Twoją próbę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Nothing - mój gust podpowiada, że takim szlifem odebrałeś magię . Choć fajnie jakby inni zabrali głos i zawyrokowali, która wersja BW bardziej im odpowiada. Tak czy inaczej dziękuję za Twoją próbę.
    To akurat nie był szlif, tylko troszkę inny pomysł na konwersję. Taki trochę pode mnie... Magią i szlifem, to już tylko Ty możesz się zająć. Dadaję, że majstrowałem przy wykorzystaniu zdjęcia nr 1, czego marne skutki widać powyżej. Przy zabawie z wersją kolorową, efekty czarno-białe pewnie będą zupełnie inne...

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów