tym razem jestem za bw bdb zdjecie - natomiast nr 3 tez bardzo mi sie podoba -roslinka jak to ktos ujął mz.na miejscu![]()
Szukaj
tym razem jestem za bw bdb zdjecie - natomiast nr 3 tez bardzo mi sie podoba -roslinka jak to ktos ujął mz.na miejscu![]()
Roślinka jest cacy, jednak szkoda, że włazi na klif. Jakby dała się "przesadzić" troszkę w PD...![]()
LED ZEPPELIN
Wersje kolorowe prac bardziej uwiarygadniają urok miejsca.W wersji cz/b poszarzałe średnie światła. W poziomej kolorowej zmieniłbym nieco kadrowanie /koniec wapiennego urwiska w górnym mocnym punkcie/.W sumie wyróżniające się prace.
Ładnie...i nie dlatego ,że ostatnio narzekałem....ładnie jest,w kolorze....ofc...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
W tym wypadku stawiam na kolor.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
Nothing - mój gust podpowiada, że takim szlifem odebrałeś magię. Choć fajnie jakby inni zabrali głos i zawyrokowali, która wersja BW bardziej im odpowiada. Tak czy inaczej dziękuję za Twoją próbę.
To akurat nie był szlif, tylko troszkę inny pomysł na konwersję. Taki trochę pode mnie... Magią i szlifem, to już tylko Ty możesz się zająć. Dadaję, że majstrowałem przy wykorzystaniu zdjęcia nr 1, czego marne skutki widać powyżej. Przy zabawie z wersją kolorową, efekty czarno-białe pewnie będą zupełnie inne...
To ja zaproponuję Ci zabawę z bichromią w fotografii BW. A właściwie polecam, zdjęcia bardzo zyskują ) .
Jak dla mnie obie wersje, czyli B&W oraz kolor są bardzo dobreale z lekkim wskazaniem na kolor...
![]()
Skontaktuj się z nami