Szukaj
Mi zdjęcia się podobają, ale ja nie jestem obiektywny jeśli chodzi o małe dzieci
Jedyny mankament (jak dla mnie) to nieostre prawe oko na #1, chyba w tym wypadku f1.8 to ciut za szeroko otwarta przesłona
Ale ja jestem dopiero na początku tej drogi, więc może niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni.
Ja tam uwielbiam BW - ale załoze sie ze te kadry sa słodkie w kolorze - zapodaj moze te nr 2.
Przy prawie pełnej dziurze w fotach robionych pod lekkim katem nawet przy 3-4 cm zaczniesz gubic ostrosc drugiej połowy twarzy - czego nie widac na focie 2. Ale i tak gratuluje umietniosci manualnego ostrzenia, refleksu przy takim malym skrzabieOczywiscie wiekszosc napisze ze maluch ma zawsze patrzec w obiektyw
![]()
Dobre b/w !
Kadrowo też mi się podoba.
1. ma głębię i dlatego bardziej mi się podoba. gdybyś dała większą przysłonę niż 1.8 dalsze oko lepiej by wyglądało.
2. bardziej pstrykowata, ale w miarę przyjemna.
dobre bw.
1 fajna bo są większe emocje, pies drapał nieostrości Hej.
N itepe.
...i zmalałaby głębia.
Moim zdaniem dwójka świetna, bardzo fajna minka, bardzo dobry kadr i BW - duuuży plus
Jedynka nie jest zła, ale ma błąd - przerysowanie (oczko bliżej obiektywu wyszło większe od drugiego oczka), poza tym w porównaniu do dwójki jakoś mi nie leży...Oczywiście to moje subiektywne odczucie
Pozdrawiam![]()
bardzo fajna dwójka![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Skontaktuj się z nami