Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: B&W

Domyślnie B&W

Do oceny Proszę o rady i oceny Chciałabym się rozwijać, ale nie wiem co mogę poprawić.

1.
    2.
    Canon, Nikon i Zenith w szafie :P
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Mi zdjęcia się podobają, ale ja nie jestem obiektywny jeśli chodzi o małe dzieci
    Jedyny mankament (jak dla mnie) to nieostre prawe oko na #1, chyba w tym wypadku f1.8 to ciut za szeroko otwarta przesłona

Ale ja jestem dopiero na początku tej drogi, więc może niech się wypowiedzą bardziej doświadczeni.

Domyślnie

Ja tam uwielbiam BW - ale załoze sie ze te kadry sa słodkie w kolorze - zapodaj moze te nr 2.
    Przy prawie pełnej dziurze w fotach robionych pod lekkim katem nawet przy 3-4 cm zaczniesz gubic ostrosc drugiej połowy twarzy - czego nie widac na focie 2. Ale i tak gratuluje umietniosci manualnego ostrzenia, refleksu przy takim malym skrzabie Oczywiscie wiekszosc napisze ze maluch ma zawsze patrzec w obiektyw

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tmadzik Zobacz posta
    Do oceny Proszę o rady i oceny Chciałabym się rozwijać,....

Moim skromnym zdaniem rozwijasz się w dobrym kierunku.

Piotr_ek
    Gość

Domyślnie

Dobre b/w !
    Kadrowo też mi się podoba.

Domyślnie

1. ma głębię i dlatego bardziej mi się podoba. gdybyś dała większą przysłonę niż 1.8 dalsze oko lepiej by wyglądało.
    2. bardziej pstrykowata, ale w miarę przyjemna.

dobre bw.

Domyślnie

1 fajna bo są większe emocje, pies drapał nieostrości Hej.
    N itepe.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez p e t e r Zobacz posta
    1. ma głębię i dlatego bardziej mi się podoba. gdybyś dała większą przysłonę niż 1.8 dalsze oko lepiej by wyglądało.
    ...i zmalałaby głębia.

Moim zdaniem dwójka świetna, bardzo fajna minka, bardzo dobry kadr i BW - duuuży plus

Jedynka nie jest zła, ale ma błąd - przerysowanie (oczko bliżej obiektywu wyszło większe od drugiego oczka), poza tym w porównaniu do dwójki jakoś mi nie leży... Oczywiście to moje subiektywne odczucie

Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Jedynka nie jest zła, ale ma błąd - przerysowanie (oczko bliżej obiektywu wyszło większe od drugiego oczka), poza tym w porównaniu do dwójki jakoś mi nie leży... Oczywiście to moje subiektywne odczucie
    Wszystko się zgadza, przerysowanie jest ale sama fota miła w odbiorze dwójeczka również bardzo przyjemna

Domyślnie

bardzo fajna dwójka
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów