Jak w tytule, skały na Old Harry Rocks![]()
ps
proszę nie pisać o krzywym horyzoncie bo ta zatoka tak zakręcając powoduje takie łudzące wrażenie.
Szukaj
Jak w tytule, skały na Old Harry Rocks![]()
ps
proszę nie pisać o krzywym horyzoncie bo ta zatoka tak zakręcając powoduje takie łudzące wrażenie.
Szczęka przytrzasnęła mi stopy nie mogę się poruszyć....
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Mi się podoba, ale dużo bardziej lubię Twoje prace w kolorze. Masz to ujęcie w wersji kolorowej?
Pozdrawiam,
Qiubag
dla mnie bomba
Kolor mi bardziej podchodzi. Fajne miejsce.
LED ZEPPELIN
Jak dla mnie to kolor o niebo lepszy od dobrego już bwW tym zdjęciu to właśnie kolor nieba i morza robi połowę klimatu foty.
Super. Dlaczego ja mam tak daleko to morze ;/
PS. Czy będzie przegięciem jak poproszę jeszcze o pokazanie nefa?Bardzo podoba mi się kontrast nef-efekt finalny (Twój post processing choć skromnie przez Ciebie oceniany, mi bardzo leży). BTW - nef z topicu Wir i lawa taki zwykły - efekt finalny extra, natomiast nef tu - Niebieski i jeszcze raz niebieski ładny sam w sobie. Wniosek - nie ważne jakie zdjęcie, po wzięciu go na warsztat, będzie ładnie (traktuj to z przymrużeniem oka
)
Dziękuję. No ja zdecydowanie wolę bw.
Oto nef:
![]()
Oglądałem już je na DA i b/w tym razem jest słabszy od koloru. Kolor jest bardzo dobry, natomiast chyba na złych kanałach zrobiłeś b/w bo traci ono swe zalety.
A może to właśnie zdjęcie powinno być w kolorze bo kolory dodają te subtelności których nie ma w b/w?
za BW
choć kolor też ma w sobie magie
Skontaktuj się z nami