Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Problem z Photoshopem CS3

Witam
    Mam problem z Photoshopem a mianowicie gdy już przygotuję zdjęcie (kolory kontrasty itd a nawet samo otwarcie zdjęcia z NEF czy też JPG bez zmian) gdy je zapisuję w JPG fotka wychodzi po otwarciu blada bez życie i koloru. W programie podczas pracy jest wszystko ok a jak otworze zdjęcie przez np Infran czy inną przeglądarkę do zdjęć już tak słodko nie jest. Czy może się ktoś z tym spotkał i poradziłby troszeczkę (zrobiłem reinstal i dalej to samo) z góry dziękuję.

Domyślnie

Spradz profile kolorow z jakich kozysta PS3 i z jakich Twój komputer pod ktorym włączasz np Infrana ... możliwe ze pracujesz na różnych profilach kolorów.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez cranium84 Zobacz posta
    Spradz profile kolorow z jakich kozysta PS3 i z jakich Twój komputer pod ktorym włączasz np Infrana ... możliwe ze pracujesz na różnych profilach kolorów.
    Od siebie dodam, że możesz też sprawdzić jaki masz profil kolorów ustawiony w puszce.
    D70s, F-801s, N50 f/1.8, N18-70/f3.5-4.5, Jupiter 135/f3.5, SB-600, Lowepro Mini Trekker AW, Hama Defender 180, statyw i parę filterków...

Domyślnie

albo masz zainstalowany profil monitora . U mnie to właśnie on powodował b. duże rozbieżności wcale nie profile kolorów w PS

Domyślnie

U mnie też się CS3 sypał jak miąłem wgrany profil monitora (NEC).
    Ostatnio edytowane przez nephilim1977 ; 07-04-2009 o 14:20
    D300, D80, n18-200 vr, t28-75 f/2.8, n70-300 vr, n50 f/1.8, sb-900.
    http://nephilim1977.digart.pl/digarty/

Uprawnienia umieszczania postów