Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 21

Wątek: Monika

Domyślnie Monika

poplenerowe

1

robione na swiezo po przyjezdzie o 3 w nocy... wiec prosze o przymkniecie oka na cegle - zabraklo mocy na stemplowanie

cdn

Domyślnie

takie ostatnio trendy...ale mnie sie podoba...(zwłaszcza yamaha, bo nie gustuje w blondynkach... )
    I'm not always right, but I'm never wrong...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979 Zobacz posta
    robione na swiezo po przyjezdzie o 3 w nocy... wiec prosze o przymkniecie oka na cegle - zabraklo mocy na stemplowanie
    Przymknę jak wystemplujesz i podmienisz.
    Cross przypasował do tego kadru. Czepiać się nie można - dobry strzał, chociaż jaj nie urywa.
    N200-400 to jednak niezłe szkiełko portretowe. Tylko dlaczego w Copyright jest Tadeusz Wilk? Spoko wiem, że to jego puszką było strzelane.
    Czekam na cd.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    ..Tylko dlaczego w Copyright jest Tadeusz Wilk?...
    I w ten sposób rozdając body Tadeusz nie męcząc się zbytnio jest autorem połowy zdjęć z pleneru
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez everyman Zobacz posta
    N200-400 to jednak niezłe szkiełko portretowe. Tylko dlaczego w Copyright jest Tadeusz Wilk? Spoko wiem, że to jego puszką było strzelane.
    A i owszem rysuje wybornie, aczkolwiek komfort pracy tym zestawem jaki byl kazdy widzial :> O jakiejkolwiek
    interakcji z modelkami raczej trudno mowic...

A co do copyright to Ty sie tak nie ciesz, bo jesli dobrze pamietam jestem autorem wszystkich Twoich fot :P

Wiecej dzis wieczorem (raczej noca), jak zdaze z praca lub jutro...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu1979
    A i owszem rysuje wybornie, aczkolwiek komfort pracy tym zestawem jaki byl kazdy widzial :> O jakiejkolwiek
    interakcji z modelkami raczej trudno mowic...
    Powinni dodawać zestaw krótkofalówek.

Cytat Zamieszczone przez kichu1979
    A co do copyright to Ty sie tak nie ciesz, bo jesli dobrze pamietam jestem autorem wszystkich Twoich fot :P
    Właśnie zauważyłem, że wszystkie moje zdjęcia są Twoje.

Domyślnie

Mrau Podoba mi sie
    Nikoś D750 + 50 1.8 D + coś tam wypożyczam

Domyślnie

Nie byłem (i nie bywam) na plenerze więc spojrzę chłodnym okiem...
    Jak na portret to nie broni się... Mało wyraziste, razi sztucznością i blichtrem.
    Pozdrawiam
    D40

Domyślnie

wreszcie troche czasu zeby ruszyc z fotkami

nr 2

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów