Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: Monika

Domyślnie

Aaaa... dwójeczka super!!!

... niezła maszyna...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Dwójeczka bardziej mi pasi, bo w jedynce to jakoś motywem przewodnim jest bardziej motor oparty o kostkę polbrukową niż modelka (która jest raczej dodatkiem) - a portret miał być Na obu jest fajna GO (wszystko co powinno być ostre, takie jest) i w tle fajne rozmycie. Modelka chyba nie jest blondynką, tylko platynką (platynowy kolor włosów, nie wiem w sumie czy on się tak nazywa).

Domyślnie

chyba polece do sklepu po portretówke 600/4
    www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Dwójeczka lepsza, ale jedynka także niezła. Ja dla odmiany nie gustuję w Yamahach, ale blondynki... czemu nie
    D300, T12-24, N50/1.8, SB600
    Jakub Gruchot Price action Gruzja Distance learning

Domyślnie

Dziekuje za opinie. Mnie osobiscie jedyneczka juz sie nie podoba. Troche polezala na dysku i jak niedawno ja zobaczylem to stwierdzilem, ze troche zbyt plastikowo obrobiona. Chyba podejde do niej jeszcze raz...

Domyślnie

No własnie chciałem napisać o tym przesadzonym blurze na twarzy. Taki efekt maski wyszedł.

Najt. To był najlepszy zoom portretowy pod FF, czyl 200-400/4 W zestawie powinni dodawać krótkofalówkę, żeby się jakoś porozumieć z modelką
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Porozumiec sie jakos da, gorzej wychodzi przeganianie fotografujacych blizej Zero respektu przed wiekszym

Domyślnie

Zero repektu dla D3Xa Obok powinieneś mieć jakąś wiatrówkę i strzelać w tyłek tym co wchodzą w kadr
    Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.

zawodowyfotograf.pl

Domyślnie

Dwójeczka fajna, ale mam wrażenie, że lekko leci na lewo.....

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów