Aaaa... dwójeczka super!!!
... niezła maszyna...![]()
Szukaj
Aaaa... dwójeczka super!!!
... niezła maszyna...![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
Dwójeczka bardziej mi pasi, bo w jedynce to jakoś motywem przewodnim jest bardziej motor oparty o kostkę polbrukową niż modelka (która jest raczej dodatkiem) - a portret miał byćNa obu jest fajna GO (wszystko co powinno być ostre, takie jest) i w tle fajne rozmycie. Modelka chyba nie jest blondynką, tylko platynką (platynowy kolor włosów, nie wiem w sumie czy on się tak nazywa).
chyba polece do sklepu po portretówke 600/4![]()
www.kali.ownlog.com | usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Dwójeczka lepsza, ale jedynka także niezła. Ja dla odmiany nie gustuję w Yamahach, ale blondynki... czemu nie![]()
Dziekuje za opinie. Mnie osobiscie jedyneczka juz sie nie podoba. Troche polezala na dysku i jak niedawno ja zobaczylem to stwierdzilem, ze troche zbyt plastikowo obrobiona. Chyba podejde do niej jeszcze raz...
No własnie chciałem napisać o tym przesadzonym blurze na twarzy. Taki efekt maski wyszedł.
Najt. To był najlepszy zoom portretowy pod FF, czyl 200-400/4W zestawie powinni dodawać krótkofalówkę, żeby się jakoś porozumieć z modelką
![]()
Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.
zawodowyfotograf.pl
Porozumiec sie jakos da, gorzej wychodzi przeganianie fotografujacych blizejZero respektu przed wiekszym
![]()
Zero repektu dla D3XaObok powinieneś mieć jakąś wiatrówkę i strzelać w tyłek tym co wchodzą w kadr
![]()
Zapraszam do skorzystania z usług fotografii i wideofilmowania ślubnego w Bydgoszczy.
zawodowyfotograf.pl
Dwójeczka fajna, ale mam wrażenie, że lekko leci na lewo.....![]()
Skontaktuj się z nami