Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Wątek: D400??? kiedy?

Oszczędny w słowach Awatar mac87
    Miasto
    ok. Nysy, Grodkowa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Podobno w japońskich pralniach pojawiły się informacje, że D400 ma ukazać się 3 kwietnia, z kolei źródła zbliżone do jednej z firm sprzątających w siedzibie Nikona zaprzeczają tym rewelacjom i podają jakoby na kalendarzu ściennym w siedzibie prezesa zaznaczona była na czerwono data 12 kwietnia. Nieco inne światło na tą datę rzuca jednak fakt iż jeden z synów prezesa ma w tym właśnie dniu urodziny co mogło by być powodem zaznaczenia tej daty. Z kolei europejskie instytucje finansowe sugerują, że ze względu na kryzys bardziej prawdopodobna jest data na początku drugiego półrocza. Znana wróżka z Krakowa jednoznacznie zaś określa datę 3 maja bo to data symboliczna, a poza tym tak jej wynika z Tarota a jak powszechnie wiadomo tarot nie kłamie. Na temat Tarota ma jednak inne zdanie jasnowidz z Gdyni, który bardziej skłania się ku wersji 15 maja, która to ukazała mu się podczas jednego z nocnych widzeń. Na wszystko to rzuca zupełnie inne światło fakt, że podobno na Tajwanie widziano już 12 letniego chłopca, który robił zdjęcia swojego drewnianego rowerka właśnie za pomocą nowego modelu D400.
    qrcze jaki obeznany

Domyślnie

mac87 a ten D400 to nie będzie nikon?
    Dlaczego wątek założyłeś w "inne systemy"?
    przenoszę
    Moje systemy: Nikon F, D i Z, Hasselblad 503CX, Leica, Canon, Pentax, Olympus, Minolta, Rolleiflex TLR FKD, Zenity, Praktiki, ruskie dalmierze itd itd, blisko 100 szkiełek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacek_Z Zobacz posta
    mac87 a ten D400 to nie będzie nikon?
    Dlaczego wątek założyłeś w "inne systemy"?
    przenoszę
    jak to dlaczego?
    bo wiadomo ze dziś po północy fujifilm przejmuje nikona

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fotograf Zobacz posta
    ...
    kurde ale wtedy d300 przestanie robic juz zdjecia
    A to jeszcze robi?..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    A to jeszcze robi?..
    Ogólnie wiadomo, że teraz d3x już tylko robi zdjęcia! A taki d90 to np filmy kręci - o!

PS
    Mnie to takie wątki zawsze tak "ubawią", że szok
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Domyślnie

Kurczę no, czyżby klątwa "nowego modelu" omijała moje poczciwe D70s !?!? bo nadal zdjęcia robi ups..po co ja to głośno powiedziałem
    Pozdrawiam Tomasz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 2Cresky Zobacz posta
    Kurczę no, czyżby klątwa "nowego modelu" omijała moje poczciwe D70s !?!? bo nadal zdjęcia robi ups..po co ja to głośno powiedziałem
    nic sie nie przejmuj, moj d70s tez ciagle robi tak samo dobre zdjecia, pomimo obecnosci w torbie mlodszego brata

Domyślnie

Siostry.
    Siedemsetka jest samicą.
    24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Domyślnie

no z handlowego punktu widzenia to już pora na D400 ) skonczyły się chyba czasy, że modele rotowały co kilka długich lat. Ale czy Nikon uzna , że D300 sprzedał się zadowalająco ? Takie plotki to czasem sposób na monitorowanie zainteresowania rynku )

Domyślnie

Niech D400 szybko wychodzi , to wtedy D300 stanieje i bedzie mi latwiej na niego dozbierac ...mam nadzieje ze oprocz obowiazkowego FULL HD i wiekszej rozdzielczosci , moze Nikon postawi na wieksza dynamike matrycy...eee nie
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów