Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 28 z 28

Wątek: D400??? kiedy?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    Siostry.
    Siedemsetka jest samicą.
    pisalem o nim, jako o aparacie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Slon Zobacz posta
    pisalem o nim, jako o aparacie
    To tak, jakby pisać o kobiecie "on" jako o człowieku.
    No nie godzi się...

24355050508080135105200...
    www.jswierad.pl

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    A to jeszcze robi?..
    Mój D60 nigdy nie robił!
    Ja robiłem...
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez messer Zobacz posta
    To tak, jakby pisać o kobiecie "on" jako o człowieku.
    No nie godzi się...

czepiamy sie

ale ostatecznie zgodze sie na Twoja wersje

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez elix Zobacz posta
    Podobno w japońskich pralniach pojawiły się informacje, że D400 ma ukazać się 3 kwietnia, z kolei źródła zbliżone do jednej z firm sprzątających w siedzibie Nikona zaprzeczają tym rewelacjom i podają jakoby na kalendarzu ściennym w siedzibie prezesa zaznaczona była na czerwono data 12 kwietnia. Nieco inne światło na tą datę rzuca jednak fakt iż jeden z synów prezesa ma w tym właśnie dniu urodziny co mogło by być powodem zaznaczenia tej daty. Z kolei europejskie instytucje finansowe sugerują, że ze względu na kryzys bardziej prawdopodobna jest data na początku drugiego półrocza. Znana wróżka z Krakowa jednoznacznie zaś określa datę 3 maja bo to data symboliczna, a poza tym tak jej wynika z Tarota a jak powszechnie wiadomo tarot nie kłamie. Na temat Tarota ma jednak inne zdanie jasnowidz z Gdyni, który bardziej skłania się ku wersji 15 maja, która to ukazała mu się podczas jednego z nocnych widzeń. Na wszystko to rzuca zupełnie inne światło fakt, że podobno na Tajwanie widziano już 12 letniego chłopca, który robił zdjęcia swojego drewnianego rowerka właśnie za pomocą nowego modelu D400.
    ...i się upłakałem...

Domyślnie

Witam. Ja mam nadzieję że 400 wejdzie w połowie roku a rzeczą która bym tam najbardziej chciał to rzeczywiste ISO 100.
    Z6, D 7100, D80 + 18-35/1.8 + 24-70/4 s, 85/1.8 s, +50/1.8 af-s +70-300vr +SB900 +....

Gaduła Awatar SlaWasII
    Miasto
    malownicza wieś Słocina, co to już jej ni ma...
    Wpisów
    37

Domyślnie

Kiedyś w ZSRR można było zdobyć film cz-b o czułości 10 DIN co odpowiada ISO 8. Co prawda, można nim było fotografować z ciemnym tele tylko w słoneczne południe i najlepiej na plaży. Ale jakie ostre powiększenia urodziwych Rosjanek w bikini z tego wychodziły! Zero ziarna!
    Зоркий 4 | ЛОМО-компакт-автомат | Prakitica MTL50 | D60 | D80 | kilka słoików | Nokia... Szczyt marzeń: D500 | 24-70/2.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez SlaWasII Zobacz posta
    Kiedyś w ZSRR można było zdobyć film cz-b o czułości 10 DIN co odpowiada ISO 8. Co prawda, można nim było fotografować z ciemnym tele tylko w słoneczne południe i najlepiej na plaży. Ale jakie ostre powiększenia urodziwych Rosjanek w bikini z tego wychodziły! Zero ziarna!
    Kiedyś w ZSRR oznaczanie czułości w "niepewnych politycznie" DIN nie należało z całą pewnością do dobrego tonu, w przeciwieństwie do jedynie słusznych GOST-ów

A za używanie całkowicie "obcych klasowo" amerykańskich ASA (dziś ISO) laborant poszedłby chyba do łagru
    D200 i trochę różności.

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów