Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 46

Wątek: Bory u Honoraty

Domyślnie

.. a tak na serio..moze moglibysmy mu jakos pomoc?
    Bo czuje ze cos nie tak jest...

Domyślnie

zacznę tak ??? czytając ten wątek aż łza w oku mi się zakręciła . Odejście zabrzmiało bardzo drastycznie ! Pozostaje zapytać DLACZEGO ?

Domyślnie

każdy żyje po swojemu... ale jesli uważasz to za słuszne to możesz się wytłumaczyć, jeśli nie - trudno będzie to kolejne odejście o którym wieście rozchodzą się z wątku na watek :/
    Pozdr. Darek
    D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX

Domyślnie

A ja liczyłem na Twoją pomoc w architekturze.

Za dużo masz jeszcze kolego do pokazania.

Domyślnie

Dominik przed minutą prosił mnie na gg o dopisanie w tym wątku, że powodem jego odejścia nie jest to, że tego chce, ale niestety musi takie coś uczynić. Prosiłbym więc o wstrzymanie się od niepotrzebnych komentarzy. Miejmy nadzieję, że Autograf wróci do nas w pewnym momencie i wszystko opowie samemu.

Domyślnie

To może ja najpierw o zdjęciu. Niestety nie zachwyca, przynajmniej mnie. Jakoś nie czuję zupełnie tej ciszy o której pisałeś na początku...ot fotka.
    Od siebie życzę nam wszystkim abyś szybko tu jednak wrócił.

Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
    odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
    BLOG

Domyślnie

Sprawy,jestem przekonany,ułożą się.Nie wiem co jest faktyczną przyczyną,ale będzie mi Ciebie ,szczerze,brakowało.Jako urodzony optymista myślę,że to nie jest nasze ostatnie spotkanie....Serdeczne pozdrawiam....i oby Ci wszystko zatrybiło !...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Oj będzie brakowało na forum, podłóg w Twoim wykonaniu.Powodzenia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Zbigniew Zobacz posta
    Dominik przed minutą prosił mnie na gg o dopisanie w tym wątku, że powodem jego odejścia nie jest to, że tego chce, ale niestety musi takie coś uczynić. Prosiłbym więc o wstrzymanie się od niepotrzebnych komentarzy. Miejmy nadzieję, że Autograf wróci do nas w pewnym momencie i wszystko opowie samemu.
    no ... to jest chociaż nadzieja. W czymkolwiek - powodzenia Dominik

Domyślnie

Trzymaj się chłopie! Wierzę, że wrócisz - już taki ze mnie optymista

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów