Dominik trzymaj się cieplutko.
Szukaj
Dominik trzymaj się cieplutko.
graf - trzymaj się i bądź dobrej myśli. Będzie dobrze!
.. a tak na serio..moze moglibysmy mu jakos pomoc?
Bo czuje ze cos nie tak jest...
zacznę tak ??? czytając ten wątek aż łza w oku mi się zakręciła. Odejście zabrzmiało bardzo drastycznie ! Pozostaje zapytać DLACZEGO ?
Dominik przed minutą prosił mnie na gg o dopisanie w tym wątku, że powodem jego odejścia nie jest to, że tego chce, ale niestety musi takie coś uczynić. Prosiłbym więc o wstrzymanie się od niepotrzebnych komentarzy. Miejmy nadzieję, że Autograf wróci do nas w pewnym momencie i wszystko opowie samemu.
każdy żyje po swojemu... ale jesli uważasz to za słuszne to możesz się wytłumaczyć, jeśli nie - trudno będzie to kolejne odejście o którym wieście rozchodzą się z wątku na watek :/
Pozdr. Darek
D200|F70D|Naf-s:12-24/4,50/1.4|To:20-35/3.5-4.5,28-70/2.6-2.8,100/2.8|Zenitar16/2.8|SB-900/600|SlikPro700DX
A ja liczyłem na Twoją pomoc w architekturze.
Za dużo masz jeszcze kolego do pokazania.
To może ja najpierw o zdjęciu. Niestety nie zachwyca, przynajmniej mnie. Jakoś nie czuję zupełnie tej ciszy o której pisałeś na początku...ot fotka.
Od siebie życzę nam wszystkim abyś szybko tu jednak wrócił.
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
Sprawy,jestem przekonany,ułożą się.Nie wiem co jest faktyczną przyczyną,ale będzie mi Ciebie ,szczerze,brakowało.Jako urodzony optymista myślę,że to nie jest nasze ostatnie spotkanie....Serdeczne pozdrawiam....i oby Ci wszystko zatrybiło !...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami