Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Domyślnie Alpy - szuflandia

Po zmniejszeniu strata na jakości jest znacząca - mimo to zapraszam do oceny.

Zdjęcie praktycznie nie ruszane - kontrast lekko i ostrość po zmniejszeniu, fotka z mojej pierwszej puszki, tfu tfu C 300d ;(
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo ładne, żadnych krytycznych uwag z mojej strony.

Domyślnie

piękny widok. na pocztówkę zdjęcie przyjemne, miłe dla oka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sowulus12 Zobacz posta
    Zdjęcie praktycznie nie ruszane - kontrast lekko i ostrość po zmniejszeniu, fotka z mojej pierwszej puszki, tfu tfu C 300d ;(
    kompleks masz?
    podoba sie, moze troche inaczej bym kadrowal, bo mnie strasznie interesuje jak zakreca ten nawiany snieg na dole, ale co tam - ja jestem zboczony w temacie gor.

jak dla mnie - minimalny, uzywalny rozmiar to 1200pix - wtedy cos widac, a tak, to jak w klaserze....
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez semyazza Zobacz posta
    jak dla mnie - minimalny, uzywalny rozmiar to 1200pix - wtedy cos widac, a tak, to jak w klaserze....
    Masz rację, ale regulamin forum...
    D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \

Gaduła Awatar cypherdid
    Miasto
    bydgoszcz/gdańsk/warszawa

Domyślnie

Kurczaki..nie byłem nigdy w Alpach w Szuflandii...chyba mnie przekonałeś do wyjazdu.
    instagram.com/darkroomnightlife

Domyślnie

to moze by go tak zmienic i rownaj w gore
    ".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009

Domyślnie

Ładnie
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Ładnie panie Tomku, ładnie , ... podoba się.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Zachęcony pochwałami wstawiam jeszcze jedno z tej samej serii - tym razem przedstawia zbiornik wielkiej elektrowni wodnej:

Kurcze, bardzo te zdjęcia tracą przy zmniejszaniu, ale cóż ;(

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów