Szukaj
Pierwsze bez zarzutu...bardzo ładne.
Następne już nie tak .Kolor i obróbka.....szczególnie trójka.
Pozdrawiam
Andrzej.
jedynka super , swietna - dwojka ok. trojka niestety do poprawki![]()
Lux foty ( bez 3 niestety... ) i miejsca. 2 - ka nieco zalatuje naszą "piątką"...![]()
NIKON
borregaard, harb - nie to, że bronię fotki 3, bo już napisałem że pojechałem w stronę plaży z kokosemale uczę się obróbki i ciekawy jestem waszych pomysłów na to zdjęcie: http://img12.imageshack.us/my.php?image=img48652.jpg
Zupełnie poważnie i bez żadnych złośliwości.
D300 \ D70s \ Zenit 11 \ MB-D10 \ N17-55 f2,8 \ N50 f1.8 \ Takumar 50 f1.4 \ SB-800 \
Tomku,ale co zrobić ze znaczka pocztowego i jeszcze z dużymi ranami po obróbce...?...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
ooooo tak.
super extra - to zdjecie jest swietne - bardzo ladne - kadr, te chmurki po prawej, platy sniegu
ale sie to ladnie zgralo!
".....a nie mowilam ci, ze Nikonami robi sie najlepsze zdjecia? To musiales kupic tego gownianego canona i sam sie o tym przekonac....." malżonka, listopad 2009
Tomek - fotka w linku jest tak dziwnie naswietlona ze naprawde ciezko jest cos z niej wyciagnac, probowałem ale zaraz po jej przyciemnieniu na niebie pojawiaja sie jakies dziwne zniekształcenia - szczegolnie nad szczytami gór , to prosto z puszki czy juz modyfikowane ?
Skontaktuj się z nami