Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Nie wierzę !
    Nie wierzysz.. ale w co? Bo nie bardzo rozumiem..
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaśka M. Zobacz posta
    Nie wierzysz.. ale w co? Bo nie bardzo rozumiem..
    W te kolorki.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    ja wręcz wiem że w kolorze ta fotka zyska
    A ja chcem w sepii
    Znam te tereny, b&w lepsze
    Pzdr

Domyślnie

Fotka fajna i się podoba tylko mam pytanie jak się w to miejsce dostać???

Byłem tam z miesiąc temu to sympatyczny pan w zielonej kamizelce i niebieskim kasku oświadczył, że przejścia nie ma i proponuje spacer na górke.

Dziś też miałem okazje tam być i nic sie nie zmieniło teren ogodzony tak , że nawet Polak nie da rady... no chyba, że trzeba iść Graystones, a nie z Bray

A i jeszcze jedno BW znacznie lepsze.
    Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Al Koholik Zobacz posta
    Fotka fajna i się podoba tylko mam pytanie jak się w to miejsce dostać???

Byłem tam z miesiąc temu to sympatyczny pan w zielonej kamizelce i niebieskim kasku oświadczył, że przejścia nie ma i proponuje spacer na górke.

Dziś też miałem okazje tam być i nic sie nie zmieniło teren ogodzony tak , że nawet Polak nie da rady... no chyba, że trzeba iść Graystones, a nie z Bray

A i jeszcze jedno BW znacznie lepsze.
    Heh, no my naszczescie nie spotkalismy zadnego pana w zielonej kamizelce Ale i tak musielismy odbic w gore i choc po chwili wydeptana sciezka sie konczy, brnelismy dalej przez chaszcze.. i cali pokluci juz mielismy sie poddac, na szczescie zdecydowalismy, ze skoro doszlismy juz tak daleko, to bezsensowne byloby zawrocic! dotarlismy w koncu w to miejsce i mysle ze warto bylo sie poswiecic
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kaśka M. Zobacz posta
    Heh, no my naszczescie nie spotkalismy zadnego pana w zielonej kamizelce Ale i tak musielismy odbic w gore i choc po chwili wydeptana sciezka sie konczy, brnelismy dalej przez chaszcze.. i cali pokluci juz mielismy sie poddac, na szczescie zdecydowalismy, ze skoro doszlismy juz tak daleko, to bezsensowne byloby zawrocic! dotarlismy w koncu w to miejsce i mysle ze warto bylo sie poswiecic
    Brawo !
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

ja jednak za kolorem choc trochę przedobrzyłas w niektórych miejscach z saturacją np.lewa strona torów kolejowych nawet jezeli tak chciałas to dziwnie to wyglada - chyba tez niektóre jasniejsze partie fotki bym przyciemnił mysle o PG - generalnie fajne zdjecie

Domyślnie

Bardzo mi sie podoba kadr po poprawce. W sumie nie umiem sie zdecydowac, czy wole kolor czy b/w.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Ja wybieram wersję BW, kadr wyjątkowo interesujący

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów