Szukaj
Fotka fajna i się podoba tylko mam pytanie jak się w to miejsce dostać???
Byłem tam z miesiąc temu to sympatyczny pan w zielonej kamizelce i niebieskim kasku oświadczył, że przejścia nie ma i proponuje spacer na górke.
Dziś też miałem okazje tam być i nic sie nie zmieniło teren ogodzony tak , że nawet Polak nie da rady... no chyba, że trzeba iść Graystones, a nie z Bray
A i jeszcze jedno BW znacznie lepsze.
Czymtasem... pozdrawiam bombelkowo
Heh, no my naszczescie nie spotkalismy zadnego pana w zielonej kamizelceAle i tak musielismy odbic w gore i choc po chwili wydeptana sciezka sie konczy, brnelismy dalej przez chaszcze.. i cali pokluci juz mielismy sie poddac, na szczescie zdecydowalismy, ze skoro doszlismy juz tak daleko, to bezsensowne byloby zawrocic! dotarlismy w koncu w to miejsce i mysle ze warto bylo sie poswiecic
![]()
D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20
ja jednak za kolorem choc trochę przedobrzyłas w niektórych miejscach z saturacją np.lewa strona torów kolejowych nawet jezeli tak chciałas to dziwnie to wyglada - chyba tez niektóre jasniejsze partie fotki bym przyciemnił mysle o PG - generalnie fajne zdjecie![]()
Bardzo mi sie podoba kadr po poprawce. W sumie nie umiem sie zdecydowac, czy wole kolor czy b/w.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Ja wybieram wersję BW, kadr wyjątkowo interesujący![]()
Skontaktuj się z nami