Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 20

Wątek: Maluch Kultena

kulten
    Gość

Domyślnie

Niestety zainwestowałem w to co mam w stopce ale i na studyjny sprzęt kiedyś nadejdzie pora. Póki co staram się coś zrobić porządnego do rodzinnego albumu i dlatego tak się uwziąłem . Czy tak może lepiej? Dzięki za wskazówki .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kulten Zobacz posta
    Niestety zainwestowałem w to co mam w stopce ale i na studyjny sprzęt kiedyś nadejdzie pora...
    Eee, jaki studyjny - zwykła SB chociażby 600 już jest gites majonez w porównaniu do wbudowanej

Z cieniem trochę polepszyłeś, ale i tak to będzie widać, nie zmienisz już kierunku światła I jak dla mnie niepotrzebnie rozjaśniłeś oczka, choć jeszcze są w granicach rozsądku

Pzdr.

kulten
    Gość

Domyślnie

Z oczkami zrobiłem pod wpływem sugestii koleżanki z poprzedniej strony. Tak bawię się tym zdjęciem i kombinuję . Nawet sabinka jakakolwiek musi poczekać do momentu gdy nie wygrzebię się z dołka finansowego .

Dzięki za szybką odpowiedź.

Domyślnie

...Nawet sabinka jakakolwiek musi poczekać do momentu gdy nie wygrzebię się z dołka finansowego ...
    Ech, skąd ja to znam... Z braku zewnętrznej lampy próbuj przy zastanym

Pozdrawiam.

kulten
    Gość

Domyślnie

Będę próbował, dziękuję.

Domyślnie

Ładnie kulten. Ładny dzieciaczek Fajowe oczy.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

kulten, piękny synek.

zaastanawiam sie czy bez smoka nie było by lepsze... smok zasłania usteczka które dużo mówią nam o nastroju w danej chwili. przyłączam się też do apelu o cieplejsze kolorki
    one shot a day keeps the doctor away

http://www.fotosia.blogspot.com

kulten
    Gość

Domyślnie

Dziękuję Wam, choć jeden w rodzinie jest ładny haha. Z ociepleniem to już mi zostało po zimnych kamieniach, jakoś nie mogę .

kulten
    Gość

Domyślnie

Bardzo podobne ale jednak troszkę inne, zwłaszcza od strony obróbki. Cieplejsze i czy aby nie za plastikowo i płasko?

Domyślnie

Z tym cieniem wtopa, fakt. Ale mam tylko wbudowaną lampę póki co za sprzymierzeńca hehe .
    Dobrze że powiedziałeś że to wbudowana, bo już chciałem bić za to spłaszczenie. Ogólnie podoba mi się. BW mniej, ale kolor jest super...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów