Niestety zainwestowałem w to co mam w stopce ale i na studyjny sprzęt kiedyś nadejdzie pora. Póki co staram się coś zrobić porządnego do rodzinnego albumu i dlatego tak się uwziąłem. Czy tak może lepiej? Dzięki za wskazówki
.
Szukaj
Niestety zainwestowałem w to co mam w stopce ale i na studyjny sprzęt kiedyś nadejdzie pora. Póki co staram się coś zrobić porządnego do rodzinnego albumu i dlatego tak się uwziąłem. Czy tak może lepiej? Dzięki za wskazówki
.
Eee, jaki studyjny - zwykła SB chociażby 600 już jest gites majonez w porównaniu do wbudowanej
Z cieniem trochę polepszyłeś, ale i tak to będzie widać, nie zmienisz już kierunku światłaI jak dla mnie niepotrzebnie rozjaśniłeś oczka, choć jeszcze są w granicach rozsądku
Pzdr.
Z oczkami zrobiłem pod wpływem sugestii koleżanki z poprzedniej strony. Tak bawię się tym zdjęciem i kombinuję. Nawet sabinka jakakolwiek musi poczekać do momentu gdy nie wygrzebię się z dołka finansowego
.
Dzięki za szybką odpowiedź.
Będę próbował, dziękuję.
Ładnie kulten. Ładny dzieciaczekFajowe oczy.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
kulten, piękny synek.
zaastanawiam sie czy bez smoka nie było by lepsze... smok zasłania usteczka które dużo mówią nam o nastroju w danej chwili. przyłączam się też do apelu o cieplejsze kolorki![]()
Dziękuję Wam, choć jeden w rodzinie jest ładny haha. Z ociepleniem to już mi zostało po zimnych kamieniach, jakoś nie mogę.
Bardzo podobne ale jednak troszkę inne, zwłaszcza od strony obróbki. Cieplejsze i czy aby nie za plastikowo i płasko?
Skontaktuj się z nami