Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 43

Domyślnie

No to jest nas trzech normalnych inaczej
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Domyślnie

celowo, czy nie... to zdjęcie ma powera

kolega od telefonu niech weźmie koma w rękę, a następnie przykłada go do własnego czoła z dużą siłą, aż do utraty przytomności
    http://www.ozzy.maxmodels.pl
    Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    kolega od telefonu niech weźmie koma w rękę, a następnie przykłada go do własnego czoła z dużą siłą, aż do utraty przytomności
    hahaha

dlatego fotografia jest taką piękną sztuką...bo tak bardzo subiektywną
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

również na TAK..!!
    Nawet wiem czyja szkoła :P
    Pozdrówka
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

to zdjęcie jest bardzo dobre, a panom z poziomem wskazującym na zbyt długie przebywanie na plfoto wskazać należy powrót do tego "zacnego" portalu

niektórym się już tak powaliły szumy, bokehy, plastyki zdjęcia przy f1.0, że przestają rozumieć istotę fotografii - ma przedstawiać sobą coś, jakiś temat, emocje i obojętnie czy będzie to hassel, D3x, komórka czy camera obscura to wolę setki razy bardziej podobne zdjęcia jak wyżej od gniotów wykonanych pierwszymi dwoma zabawkami w studiu, wymuskane PSem i prezentujące puste lalki (wszystkie Panie proszę przy tym o wybaczenie użytego określenia, ale nie dotyczy ono Was)
    szkoda, że to już nie to samo forum...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kedazi Zobacz posta
    również na TAK..!!
    Nawet wiem czyja szkoła :P
    Pozdrówka
    Wszystkim ukłony [rowniez szelasowi za wywołanie jakies rozmowy], a kedaziego z palącą ciekawośca pytam: kogo szkola?
    pozdrawiam
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

szelass jak ktoś jest dobry to i telefonem uchwyci odpowiednio chwile. Co do zdjęcia bardzo mi się podoba, tyle tym temacie Erie popieram z tym plfoto

Domyślnie

foto rewelacja - jak ktos wczesniej zauwazyl ma "kopa"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    Wszystkim ukłony [rowniez szelasowi za wywołanie jakies rozmowy]...
    uważam, że właśnie na tym polega istota forum, jednym się podoba, innym nie, ale dyskusja musi być

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Erie Zobacz posta
    niektórym się już tak powaliły szumy, bokehy, plastyki zdjęcia przy f1.0, że przestają rozumieć istotę fotografii - ma przedstawiać sobą coś, jakiś temat, emocje i obojętnie czy będzie to hassel, D3x, komórka czy camera obscura to wolę setki razy bardziej podobne zdjęcia jak wyżej od gniotów wykonanych pierwszymi dwoma zabawkami w studiu, wymuskane PSem i prezentujące puste lalki (wszystkie Panie proszę przy tym o wybaczenie użytego określenia, ale nie dotyczy ono Was)
    zgadzam się z Tobą, jednak proporcja (jak to nazwałeś) "gniotów" do pozostałych nadal wynosi ok. 80%.
    ale nadal uważam, że w/w jest zdjęciem przypadkowym, do którego teraz dorabiana jakaś filozofia.
    i jeśli nawet się mylę, to mam prawo mieć odmienne danie, nie sądzisz?

Cytat Zamieszczone przez hackermuz Zobacz posta
    szelass jak ktoś jest dobry to i telefonem uchwyci odpowiednio chwile. Co do zdjęcia bardzo mi się podoba, tyle tym temacie Erie popieram z tym plfoto
    masz rację. przykład koffee z jej D40 i ręcznie ostrzonej 50-tki... ale pozwolisz mi oczywiście na moje własne zdanie?

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów