No to jest nas trzech normalnych inaczej![]()
Szukaj
No to jest nas trzech normalnych inaczej![]()
celowo, czy nie... to zdjęcie ma powera
kolega od telefonu niech weźmie koma w rękę, a następnie przykłada go do własnego czoła z dużą siłą, aż do utraty przytomności![]()
http://www.ozzy.maxmodels.pl
Ortografii uczą w podstawówce, więc nie tlumacz się, że nie studiowałeś polonistyki.
również na TAK..!!
Nawet wiem czyja szkoła :P
Pozdrówka
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
to zdjęcie jest bardzo dobre, a panom z poziomem wskazującym na zbyt długie przebywanie na plfoto wskazać należy powrót do tego "zacnego" portalu
niektórym się już tak powaliły szumy, bokehy, plastyki zdjęcia przy f1.0, że przestają rozumieć istotę fotografii - ma przedstawiać sobą coś, jakiś temat, emocje i obojętnie czy będzie to hassel, D3x, komórka czy camera obscura to wolę setki razy bardziej podobne zdjęcia jak wyżej od gniotów wykonanych pierwszymi dwoma zabawkami w studiu, wymuskane PSem i prezentujące puste lalki (wszystkie Panie proszę przy tym o wybaczenie użytego określenia, ale nie dotyczy ono Was)
szkoda, że to już nie to samo forum...
szelass jak ktoś jest dobry to i telefonem uchwyci odpowiednio chwile. Co do zdjęcia bardzo mi się podoba, tyle tym temacieErie popieram z tym plfoto
foto rewelacja - jak ktos wczesniej zauwazyl ma "kopa"![]()
zgadzam się z Tobą, jednak proporcja (jak to nazwałeś) "gniotów" do pozostałych nadal wynosi ok. 80%.
ale nadal uważam, że w/w jest zdjęciem przypadkowym, do którego teraz dorabiana jakaś filozofia.
i jeśli nawet się mylę, to mam prawo mieć odmienne danie, nie sądzisz?
masz rację. przykład koffee z jej D40 i ręcznie ostrzonej 50-tki... ale pozwolisz mi oczywiście na moje własne zdanie?
![]()
D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900
Skontaktuj się z nami