Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Black Red White

Domyślnie Black Red White

pewnie milion juz takich bylo i pewnie milion lepszych technicznie
    ale licze ze moze chociaz jednej osobie sie spodoba- wtedy uznam to za sukces

1.

2.

tak, zdaje sobie sprawe ze w pierwszym PG rog z tym krzaczorem jest do niczego, ale jak go usunalem to bylo jeszcze gorzej :P
    tak, wiem ze na obydwu sa ogromne przepaly
    tak, jest krzywo, nie musisz sprawdzac
    pozdrawiam
    szuszpl
    newbie with D40 +18-55 + 55-200 + 50 1.8

Domyślnie

efekt ok ale to krzywo to mogles wyprostować bo dużo wysiłku nie wymaga.
    Pozdrawiam Paweł
    a D80 nadal robi zdjęcia ... | Forum Farmaceutyczne

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuszpl Zobacz posta
    pewnie milion juz takich bylo i pewnie milion lepszych technicznie
    ale licze ze moze chociaz jednej osobie sie spodoba- wtedy uznam to za sukces

Dużych ambicji to kolega nie ma

tak, zdaje sobie sprawe ze w pierwszym PG rog z tym krzaczorem jest do niczego, ale jak go usunalem to bylo jeszcze gorzej :P
    tak, wiem ze na obydwu sa ogromne przepaly
    tak, jest krzywo, nie musisz sprawdzac
    pozdrawiam
    szuszpl
    Samokrytyka godna pochwaly. Fotki już mniej. Mi się nie podobają więc sukcesu jeszcze nie ma
    Sam efekt separacji koloru to za malo żeby zdjęcia się podobaly, szczególnie z wadami jakie sam wymienileś.
    Życzę powodzenia Pzdr

Domyślnie

dopiero raczkuje w photoshopie wiec prostowanie jest jeszcze dla mnie zmudna praca ktora srednio przynosi efekty ale mlody jestem, jeszcze sie naucze pozdrawiam
    newbie with D40 +18-55 + 55-200 + 50 1.8

ramicx
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez szuszpl Zobacz posta
    dopiero raczkuje w photoshopie wiec prostowanie jest jeszcze dla mnie zmudna praca ktora srednio przynosi efekty ale mlody jestem, jeszcze sie naucze pozdrawiam
    Ale w PSie to banalnie proste. Używając narzędzia co wygląda jak linijka (w polskiej wersji to MIARKA,znajdziesz ją tam gdzie kroplomierz na pasku po lewej) zaznaczasz to co ma być poziomo (np. horyzont) lub pionowo (np. budynek) Dlugość zaznaczenia nie gra roli, ale przy dluższym latwiej jest je ustawić. Następnie z górnego paska opcji wybierasz Obrazek-Obróć obszar roboczy-Swobodnie... Wyskakuje okienko, Ty wciskasz tylko OK i gotowe...
    Powodzenia

Domyślnie

Jak dla mnie 1 to straszny bałagan, zbyt wiele wszytkiego. Nie ma jednego punktu odniesienia.
    Ale będzie lepiej i lepiej

Uprawnienia umieszczania postów