Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Aaaaaaaaaaa!
    Jak ja nie lubię takich blurów i glowów!

Mimo że nie umiem patrzeć na takie zdjęcia dłużej niż dwie sekundy, zauważyłem że kadr ma potencjał.
    D 80 + szklarnia, Canon 5D + szkła

zapraszam na stronę grupy fotograficznej: JastalFotoGrupa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Fremen Zobacz posta
    Co to takiego ten orton?
    http://pcin.net/update/2006/11/01/th...p-of-the-week/
    60D+ 10-200 f3.5 IS USM|Travelphoto
    Semper in altum

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za słowa krytyki - utwierdziły mnie w przekonaniu, że taka obróbka podoba się tylko mnie (znajomi również delikatnie sugerowali, że przegiąłem). Innymi słowy coś w tym musi być...
    Co do Ortona, już wczoraj poszperałem i faktycznie - stosowałem zabiegi zbliżone do tej metody. Teraz przynajmniej wiem jak to należy robić, kiedy można i kto to był Orton (dzięki sniper88!).

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Ja bym chetnie zobaczyl ten kadr w wersji klasycznie ostrej. Bo sam kadr mi sie podoba.
    Usiadłem jeszcze raz do tego zdjęcia i spróbowałem popracować nad nim zgodnie z Waszymi sugestiami. Kiedy skończyłem znowu miałem ochotę trochę, odrobinę chociaż je rozmyć... Ale zostawiam wersję "ostrą".

"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Przepraszam za zamieszanie - w poprzednim poście zamieściłem omyłkowo link do nie tej wersji zdjęcia, którą chciałem pokazać Na edycję już za późno więc usunąłem go i zamieszczam poprawny.

"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

No i mi sie ta wersja duzo bardziej podoba. Ladnie skomponowales to zdjecie.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Zupelnie inne zdjecie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

bombel
    Gość

Domyślnie

Bez tego dyskwalifikującego efektu rzeczywiście zupełnie inne - ale czy dobre?

Domyślnie

ostatnia wersja, poprawione zdecydowanie na plus

Domyślnie

Tak sobie wchodzę ,już parę razy, i......najlepszą robotę zrobił ten z siekierą....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów