Aaaaaaaaaaa!
Jak ja nie lubię takich blurów i glowów!
Mimo że nie umiem patrzeć na takie zdjęcia dłużej niż dwie sekundy, zauważyłem że kadr ma potencjał.
Szukaj
Aaaaaaaaaaa!
Jak ja nie lubię takich blurów i glowów!
Mimo że nie umiem patrzeć na takie zdjęcia dłużej niż dwie sekundy, zauważyłem że kadr ma potencjał.
Dziękuję wszystkim za słowa krytyki - utwierdziły mnie w przekonaniu, że taka obróbka podoba się tylko mnie(znajomi również delikatnie sugerowali, że przegiąłem). Innymi słowy coś w tym musi być...
Co do Ortona, już wczoraj poszperałem i faktycznie - stosowałem zabiegi zbliżone do tej metody. Teraz przynajmniej wiem jak to należy robić, kiedy można i kto to był Orton (dzięki sniper88!).
Usiadłem jeszcze raz do tego zdjęcia i spróbowałem popracować nad nim zgodnie z Waszymi sugestiami. Kiedy skończyłem znowu miałem ochotę trochę, odrobinę chociaż je rozmyć...Ale zostawiam wersję "ostrą".
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
No i mi sie ta wersja duzo bardziej podoba. Ladnie skomponowales to zdjecie.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Zupelnie inne zdjecie.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
Bez tego dyskwalifikującego efektu rzeczywiście zupełnie inne - ale czy dobre?
ostatnia wersja, poprawione zdecydowanie na plus
Tak sobie wchodzę ,już parę razy, i......najlepszą robotę zrobił ten z siekierą....![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Skontaktuj się z nami