Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 43

Wątek: Zimowa cisza

bombel
    Gość

Domyślnie

Powiem Wam tyle - gdyby nie te ślady na śniegu, byłby to jeszcze jeden mostek, tyle że nie nad wodą, tylko nad śniegiem. A ślady - wbrew pozorom - nie powodują nieładu, tylko dodają faktury i budują przestrzeń dookoła.

Bardzo ładne zdjęcie, co przyznaję z radością tym bardziej - że takich kadrów na długich czasach, czarno białych i znad wody już nie znoszę...

Domyślnie

Na szczęście nie skaziłem się wirusem długiego czasu zbytnio od zakupu ND400 hehe

bombel
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Na szczęście nie skaziłem się wirusem długiego czasu zbytnio od zakupu ND400 hehe
    Ty też? U mnie to właśnie tak przebiegło...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    Ty też? U mnie to właśnie tak przebiegło...
    Nie no ND to ja już kupiłem w zeszłym roku jakoś koło września ale chyba na palcach jednej ręki mogę policzyć ilość fot z nim zrobionych

bombel
    Gość

Domyślnie

No to ja się pochwalę, że kupiłem już dawniej , ale w sumie wykorzystywałem tylko we wnętrzach. Na zewnątrz już mi się nie podobało takie wszystko płynące... Za dużo zamieszania i za mało efektu, a jeśli już, to i tak efekt mi nie podchodził.

Domyślnie

We wnętrzach tak aby "pozbyć" się np turystów w muzeum czy w sensie dłuższego naświetlenia cieni ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bombel Zobacz posta
    No to ja się pochwalę, że kupiłem już dawniej , ale w sumie wykorzystywałem tylko we wnętrzach. Na zewnątrz już mi się nie podobało takie wszystko płynące... Za dużo zamieszania i za mało efektu, a jeśli już, to i tak efekt mi nie podchodził.
    A ja lubię naświetlać po 200-300 sekund Podoba mi sie efekt nieba przy takich czasach

A wracając do zdjęcia to muszę szczerze przyznać że mi się bardzo podoba

Pozdrawiam Jarosław Stryjewski. blog

Domyślnie

Bardzo uspokajająca fota

Bardzo mi się podoba +++++

Domyślnie

bardzo fajna fotka - kadr ją robi

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów