Witam,
Taki oto malarski obraz namalowało niebo tuż przed rozpętaniem się niesamowitej marcowej burzy rok temu. Widok z okna mojego domu. Jestem ciekaw Waszych opinii!
1.
Pozdrawiam,
AMI
Szukaj
Witam,
Taki oto malarski obraz namalowało niebo tuż przed rozpętaniem się niesamowitej marcowej burzy rok temu. Widok z okna mojego domu. Jestem ciekaw Waszych opinii!
1.
Pozdrawiam,
AMI
D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)
Kolory na niebie niesamowite, ale kadr niestety wg mnie zupełnie nieudany. Szkoda, że nie wyszedłeś z domu i nie poszukałeś jakiegoś motywu z którym to niebo mogło naprawdę ładnie zagrać.
BLOG
Fotografia może(i powinna) wyrażać uczucia, gdyż dla każdej emocji czy przemyślenia da się
odnaleźć odpowiadający im aspekt świata zewnętrznego.
Do mnie nie trafia. To niestety taki troszke pstryk...
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
AMI -spózniłeś się z tą pracą do bitwy
niebo świetne ale nic pozatym
...jak pożar![]()
D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5
Co do kadru zgadzam się, bo to w końcu kadr okienny, niestety marcowe zachody słońca trwają bardzo krótko zazwyczaj po kilku minutach magic hour ( u nas raczej minuts ) znika bezpowrotnie. Ale właśnie chodziło mi raczej o waszą opinie nieba cieszę, że się podoba. Dziękuję Aames za opinie.
malasana, no i nie zawsze trafia, po to tu jesteśmy żeby wyrażać swoje opinie. Ale tylko pstryk?
To jest mój pstryk a nie taki pstryk!
.
malibu, dziękuję ! Chciałem usłyszeć opinie, bo do końca nie byłem pewien odbioru. I ciesze się, że mamy te same zdanie czyli niebo się podoba ale kadr jest taki jaki jest. Ehhh gdyby człowiek był w stanie przewidzieć takie zachody słońca
rainer, i dokładnie takie skojarzenia miało kilka osób oglądając to zdjęcie.
Pozdrawiam i dziękuję za opinie,
AMI
No niestety, kolorki fajne ale kadr....
Ja bym nie odpuścił takiego światła i pobiegał trochę w poszukiwaniu lepszego miejsca !
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz g...o wartych zdjęć.
Jeżeli autor chciał nam pokazać kolor nieba, to nie czepiajmy sie o kadr.
Niebo jest masakryczne.Wielki pożar.
Pozdrawiam Marcin Bąk
FUDŻI
Naucz sie przewidywac pogode, bo jakies ulubione miejsca pewnie masz w okolicy.
seek & destroy
Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...
LuDa, zanim bym zbiegł na dół już by było po efekcie.
baku127, masakryczne?? nie rozumiem.
Seeker, najlepsza pogoda lotnicza na ICM nie jest w stanie przewidziec dokładnie ostatniego dnia trzydniowej pogody a Ty chcesz przewidzić takie niebo?
Pozdrawiam,
AMI
Skontaktuj się z nami