Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: Apokalypsis

Domyślnie

Bry

Niebo faktycznie swietne.

Nie bede ocenial kadru, bo jak sam przyznałeś, jest średni, ale nie jego tu oceniamy.

Tak mi sie przypomniało, że kiedyś wstałem o 5 rano i obserwowałem przez cały poranek niebo. Było powalające (a ja byłem chory i nie mogłem wychodzić za bardzo z domu).

Takie było:

Mam na dzieje, że Cie nie uraziłem doczepiając sie z nim do Twojego wątku - ale jakby nie patrzeć, to to Twoje niebo w ogóle przypomniało mi o "moim". Jesli sobie go w swoim watku nie zyczysz, to daj znac, poprosze o usuniecie.

Szkoda, że nie przypomniałem sobie o tym wcześniej, bo bym Was zmiótł w bitwie na gnioty jak nic

PS. Tu nie ma grama fotoszopa, bw tez dobrze zadziałał. Tak to dokładnie wygladało.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jarema Zobacz posta
    Bry

Niebo faktycznie swietne.

Nie bede ocenial kadru, bo jak sam przyznałeś, jest średni, ale nie jego tu oceniamy.

Tak mi sie przypomniało, że kiedyś wstałem o 5 rano i obserwowałem przez cały poranek niebo. Było powalające (a ja byłem chory i nie mogłem wychodzić za bardzo z domu).

Takie było:

Mam na dzieje, że Cie nie uraziłem doczepiając sie z nim do Twojego wątku - ale jakby nie patrzeć, to to Twoje niebo w ogóle przypomniało mi o "moim". Jesli sobie go w swoim watku nie zyczysz, to daj znac, poprosze o usuniecie.

Szkoda, że nie przypomniałem sobie o tym wcześniej, bo bym Was zmiótł w bitwie na gnioty jak nic

PS. Tu nie ma grama fotoszopa, bw tez dobrze zadziałał. Tak to dokładnie wygladało.
    A proszę, nie ma problemu jeśli ktoś ma jeszcze okienne niebo a chce je pokazać zapraszam

Jarema, dziękuję za opinie i posta.

Pozdrawiam,
    AMI
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Chciec moge... miec niekoniecznie.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez S4INT Zobacz posta
    No... gniotki
    A może coś więcej S4INT by napisał bo nie rozumiem za bardzo?
    D3,D750,D80,N14-14,N24,N24-70,N70-200VRII,N50,Z16,S85,SB-80,800,900
    www.mariuszlinkiewicz.pl (w przebudowie)

Domyślnie

Niebo rzeczywiście fajne kolorki ma, gdyby przyciąć do komina, wyglądałoby to jak pożar lasu (płonące drzewa, płomienie i czarny dym). Zdjęcie jako całość ze względu na kadr niestety nie podoba mi się.

Domyślnie

Niebo fantastyczne. Wygląda jakby płonęło... Jednak miejsce i kadr - tragiczne. Gdyby chociaż tego budynku nie było... a tak wartość li tylko dokumentacyjna.

Domyślnie

Dla mnie niestety kosz. Niebo to za mało
    ikr

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów