Close

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 42

Wątek: Kolor zadumy

Domyślnie

Bardzo mi się podoba.
    Zresztą, w większości Twoich prac jest " to coś, co przyciąga uwagę i WYMUSZA" wręcz na odbiorcy, aby " zatrzymać na nich wzrok na dłużej.

Pozdrawiam serdecznie.

Domyślnie

Bardzo dziękuje za miłe słowa. Może dziś uda mi sie przygotować kolejną prace do wstawienia na forum.

Domyślnie

jedna powieka rozmyta, druga nie ? duża różnica w długości rzęs.
    D700, D750, D800, N50/1.4G, N17-35/2.8, S35 A/1.4, N85/1.8G, N70-200VR/2.8, Mamiya c330

Domyślnie

Co do oczu to tak niestety wyszly z puszki A co do długości rzęs to takie mam I jakoś mi to nie przeszkadza.

Domyślnie

Przeszkadza mi bardzo ten cień między ręką a ustami.
    Zaczynasz się uczyć przekazywać emocje i tu jest plus.
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Cień wyszedł jaki wyszedł, ale niestety przy takim świetle nie wiele mogłam wymyślić...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Cień wyszedł jaki wyszedł, ale niestety przy takim świetle nie wiele mogłam wymyślić...
    Spróbuj pomalować cień kolorem skóry przy pomocy pędzla z bardzo małym kryciem (około 3%). Przed tym zabiegiem można jeszcze pokombinować z narzędziem "dogde" w cieniach "shadows"

Ładna praca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    Niie zwalaj winy na światło novika - ze światłem trzeba uczyć się pracować nie mówię tego jako jakiś mentor, bo sama mam z nim problemy, ale wiem, że to nie wina światła ale mojego braku umiejętności w pracy z nim.
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Ja się nie tłumacze ale mówie jak było, pokazywałam modelce jak ma sie umalowac i stwierdziłam że zrobie foto. A póżniej mi sie spodbało... i wstawiłam tu

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    rewelacja...
    Cytat Zamieszczone przez Leones Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba.
    Zresztą, w większości Twoich prac jest " to coś, co przyciąga uwagę i WYMUSZA" wręcz na odbiorcy, aby " zatrzymać na nich wzrok na dłużej.
    haaa, widzę, himalaje bezkrytyczności u Ciebie
    zdjęcie nie podoba mi się.
    nie lubię takich zamglonych fotek.zazwyczaj za tą mgiełką sa źle zrobione zdjęcia.
    rzesy są posklejane.
    kolory na powiekach ładne, ale nie ladnie pokazane...
    dłoń nienaturalnie wielka w stosunku do buzi.
    o cieniu na ustach była już mowa...
    fotka płaska jak deska.

Novika, chętnie zobaczyłbym normalne, dobrze zaświecone, i złożone kompozycyjnie w całość zdjęcie?
    czysty, zwyczajny prosty (auto)portret. jesteś ładną Kobieta, ale tu nie pokazujesz się (?) ładnie.
    zwierciadlanki: D800 D750 D3 D300 F65
    nikkory: 14-24/2.8 20/2.8 28/2.8 50/1.8 70-200/2.8 VR
    manual: zenitar 16/2.8 fish, helios 44/2
    SB900 frotto cokin lowepro epson L800

Strona 2 z 5 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów