Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Wątek: Kolor zadumy

Domyślnie Kolor zadumy

Kolejna moja praca z kolorem. Zdjęcie wykonane w domku przy świetle zastanym. Obróbka moja...

1.

Domyślnie

Kolorystyczne bardzo ciekawie, choć ten cień między ręką i ustami przeszkadza.

Podoba mi się ta specyficzna miękkość, mimo cienia jestem za .
    F4s, F801s, D300s, N50/1.8, N35-70/2.8, N80-200ED/2.8, T17-50/2.8, SB900

Domyślnie

Fotka mi się podoba ,
    kadr lekko przyciąłbym jednak z dołu

Domyślnie

mi przeszkadza ze jest krzywo - wolałbym by brwi były w równych odległościach od górnej krawędzi. Troszkę za marchewkowo, ale ogólnie pomysł się broni.

push
    Gość

Domyślnie

najs najs

podoba mi się "pastelowość" zdjęcia..

jeśli miałbym się przyczepiać to popatrz na powieki jedna wygląda jak blurowana druga wygląda jak wyostrzana..

Domyślnie

rewelacja...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Artur Jonik
    Gość

Domyślnie ...

I mnie sie podoba. Bardzo fajnie wyszlo.

Jędrzej Gadziński Awatar jendryn
    Miasto
    Frankfurt am Main

Domyślnie

Bardzo mi się podoba. Pastelowosc jak najbardziej na tak, sama autocharakteryzacja robi dobre wrażenie. Nie wspominając , że jest wystarczająco ostro przy 1/20, i nie zaszumiło pomimo 800. pozdrawiam
    D700 16,17-35,35

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jendryn Zobacz posta
    Bardzo mi się podoba. Pastelowosc jak najbardziej na tak, sama autocharakteryzacja robi dobre wrażenie. Nie wspominając , że jest wystarczająco ostro przy 1/20, i nie zaszumiło pomimo 800. pozdrawiam
    Troche sie już nauczyłam od Haniego, więc zaczynam wychodzić na prosto Ale nadal potrzebuje rad... więc dalej się uczę. Ciesze się że wam się podoba...

Domyślnie

dobre to
    "Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów