Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 40

Pękny krajobraz i duża przyjemność oglądania.
    NIKON - system

Domyślnie

Zgodnie z uwagami starałem się popracować nad zdjęciem nr 1. Poniżej efekt, po mojemu znacznie lepiej, najbardziej jednak zależy mi na Waszej opinii.

"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Całość bardzo ładna poprawiona 1 bardzo ładna, niebo extra jak
    na mój gust.
    Pozdro. Wojtek

Domyślnie

Ładnie pokazujesz... chyba zacznę odkładać na wyjazd

Domyślnie

Bardzo mi miło, że się podoba S4INT odkładaj koniecznie! Tylko nie za dużo bo to się naprawdę da zrobić za niewielkie pieniądze
    "Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry Pratchett
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

dla mnie bomba, wszystkie super

Domyślnie

Fermen pierwsze trzy wejsciowe zdjecia sa niedoswietlone (podobnie jak poprawione), nie sposob dostrzec szczegolow karjobrazu w ciemnych partiach kadru. Powinienes sprawdzac wskazania histogramu juz po zrobieniu zdjecia aby skompensowac ekspozycje i wrocic z takiej wyprawy z poprawnie naswietlonymi klatkami.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez slonio Zobacz posta
    Fermen pierwsze trzy wejsciowe zdjecia sa niedoswietlone (podobnie jak poprawione), nie sposob dostrzec szczegolow karjobrazu w ciemnych partiach kadru. Powinienes sprawdzac wskazania histogramu juz po zrobieniu zdjecia aby skompensowac ekspozycje i wrocic z takiej wyprawy z poprawnie naswietlonymi klatkami.
    Przyznaję, że z histogramem nie jestem jeszcze do końca za pan brat. Wtedy, kiedy się dało, robiłem po kilka ujęć z różnymi ustawieniami kompensacji ekspozycji. Jednakże w przypadku tych zdjęć zwiększenie jej powodowało utratę szczegółów w jasnych partiach - w chmurach, co znacznie pogarszało wg mnie ich atrakcyjność...
    Pozdrawiam! Jacek

Domyślnie

Piękne prace. Żadnej nie wyróżniam, mam zbyt emocjonalny stosunek do tego przepięknego kraju.
    LED ZEPPELIN

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów