Pękny krajobraz i duża przyjemność oglądania.
Szukaj
Pękny krajobraz i duża przyjemność oglądania.
NIKON - system
Całość bardzo ładnapoprawiona 1 bardzo ładna, niebo extra jak
na mój gust.
Pozdro. Wojtek
Ładnie pokazujesz... chyba zacznę odkładać na wyjazd![]()
Bardzo mi miło, że się podobaS4INT odkładaj koniecznie! Tylko nie za dużo bo to się naprawdę da zrobić za niewielkie pieniądze
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
dla mnie bomba, wszystkie super
galeria: http://erde.farmapomyslow.pl/
Fermen pierwsze trzy wejsciowe zdjecia sa niedoswietlone (podobnie jak poprawione), nie sposob dostrzec szczegolow karjobrazu w ciemnych partiach kadru. Powinienes sprawdzac wskazania histogramu juz po zrobieniu zdjecia aby skompensowac ekspozycje i wrocic z takiej wyprawy z poprawnie naswietlonymi klatkami.
Przyznaję, że z histogramem nie jestem jeszcze do końca za pan brat. Wtedy, kiedy się dało, robiłem po kilka ujęć z różnymi ustawieniami kompensacji ekspozycji. Jednakże w przypadku tych zdjęć zwiększenie jej powodowało utratę szczegółów w jasnych partiach - w chmurach, co znacznie pogarszało wg mnie ich atrakcyjność...
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Piękne prace. Żadnej nie wyróżniam, mam zbyt emocjonalny stosunek do tego przepięknego kraju.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami