Szukaj
W tej chwili zobaczyłem kolor. 2 zdecydowanie zyskała. Powyżej oceniałem zdjęcia czarno-białe. Jak widać na załączonym obrazku zdjęcia cz.b. w wielu przypadkach są dużo trudniejsze niż kolor.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Pisałem kiedyś, że posługujecie się slangiem/szyfrem jak Indianie Navaho w wojnie USA z Japonią.
Zlitujcie się nad biednym staruszkiem, który się b. stara ale nie nadąża za tak szybko rozwijającą się młodzieżą...
Indian nigdy nie widziałem a mimo to b. ich lubię; a na Podlasiu byłem już kilkakrotnie ...
Dzięki za uwagi. B/w dopiero się uczę, więc każda uwaga cenna. A do prośby o wykładnię odpowiedzi Andrzeja przyłączam się![]()
Czarny Rycerz zawsze zwycięża !
Nie mów tak. Jesteś kagankiem w nieprzebranej ciemności dla nowicjuszy, którzy chciwie z Twych ust spijają wiedzę, doświadczenie, porady i wszelkie nauki. Z Tobą skończyła by się pewna epoka w histori fotografi.
Każdy ma tyle lat na ile się czuje. Ja np. czuję się bardzo młodo, szczególnie gdy widzę młodą, fajną laskę naprzeciw. Póżniej niestety czuję się znacznie, ale to znacznie gorzej gdy ona przechodzi obojętnie...
Dobrze młodzieńcy że was humor nie opuszcza .
Zdjęcia ładne , a jak wszystko będzie grać,to tam będę ciało grzać .
Pozdr.M
Skontaktuj się z nami