Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pablodesign Zobacz posta
    Twoja propozycja niestety ma 2 wady Raz ze na dobrego tamiego ciezko trafic i tez lubi miec FF/BF
    O tym wiedziałem przed zakupem. I Ty też o tym wiesz.
    Skoro ja umiałem na to jakoś sobie zaradzić - to i Ty też powinieneś: obaj urodziliśmy się w szpitalu.

a dwa ze jest prawie dwa razy drozszy od N18-70

Pozdrawiam.
    Jak sprzedaż dotychczasowe szkło, to część kasy odzyskasz. A pozostałe kilkaset złotych to jest cena własnych nerwów i możliwości focenia w ogóle.

Pzdr.
    D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Jak sprzedaż dotychczasowe szkło, to część kasy odzyskasz. A pozostałe kilkaset złotych to jest cena własnych nerwów i możliwości focenia w ogóle.
    No wlasnie tu mam pewien dylemat, bo czy moge ze spokojnym sumieniem sprzedac dalej to szklo? Czy mam jakakolwiek
    gwarancje ze u kogos innego bedzie dobrze chodzic?
    http://photo.pablodesign.net | D80, D7000, N18-55, N28, N50, N85, T55-200, SB600

Domyślnie

Mam Tamrona 28-75 do D700. Nie czarujmy się, szybkość Af Tamronów w porównaniu do AF-S Nikkora to lipa.
    Jeśli nie zależy Ci na świetle 2.8 nie kombinuj z Tamronem, tylko szukaj sprawnego Nikkora.

No wlasnie tu mam pewien dylemat, bo czy moge ze spokojnym sumieniem sprzedac dalej to szklo? Czy mam jakakolwiek
    Jeśli chcesz być "fair" to zaznacz przy sprzedaży, że odbiór osobisty i niech ktoś sprawdzi przy kupnie ze swoim korpusem.

Domyślnie

Są ludzie, którym za parę złotych ( o tyle musisz spuścić cenę) opłaci się wysłać do serwisu, poczekać, mieć dobre szkło a nawet go potem odsprzedać - oczywiście zaznaczasz, że wg Ciebie coś z nim jest).

Pzdr.

Domyślnie

Fakt, gdybym mieszkal w warszawie albo okolicy to bym nie marudzil tylko sie przejechal na postepu i zostawil do kalibracji. Wysylac praktycznie z drugiego konca polski to nie mam ochoty
    http://photo.pablodesign.net | D80, D7000, N18-55, N28, N50, N85, T55-200, SB600

Domyślnie

Fakt, gdybym mieszkal w warszawie albo okolicy to bym nie marudzil tylko sie przejechal na postepu i zostawil do kalibracji. Wysylac praktycznie z drugiego konca polski to nie mam ochoty
    Mieszkasz 80 km od dobrego serwisu. Ja bym skorzystał.

Pzdr.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wasilewk Zobacz posta
    Mieszkasz 80 km od dobrego serwisu. Ja bym skorzystał.

Pzdr.
    A to cos nowego, nie mam pojecia nawet co masz na mysli. Mozna prosic jakies namiary?

Domyślnie

A to cos nowego, nie mam pojecia nawet co masz na mysli. Mozna prosic jakies namiary?
    Każda poważniejsza naprawa Nikkora i tak trafi z serwisu w Warszawie do serwisu w Berlinie.

Pzdr.

Domyślnie

pablodesign, tak na dobrą sprawe, to masz prawo do żądania unieważnienia umowy i zwrotu obiektywu,

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    pablodesign, tak na dobrą sprawe, to masz prawo do żądania unieważnienia umowy i zwrotu obiektywu,
    Moze i mam, wyslalem PM do sprzedawcy, zobaczymy czy i co odpowie...

Bylem wlasnie u kolegi, ma d60 + N18+70 + N55-200 VR. Moj 18-70 na jego body dziala sporo lepiej ale tez czasem widac BF. Z kolei jego 18-70 u mnie pracuje idealnie. Rownie idealnie jest z jego 55-200 na moim body.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów