świetne fotki
oczka mamy a mina taty![]()
Szukaj
oj tam, nie bierz do siebie, nie bądź taki poważny i dosłowny... ja to widzę inaczej, cieplej - co nie znaczy wcale, że moje spojrzenie jest lepsze/gorsze
ogrzewanie masz na pewno dobre, bo Ci się udało małą modelkę w ogóle do uśmniechu skłonić - i to jest zdecydowanie fajne
ja tylko mówię, że MOIM zdaniem obróbka fotek "smutnych" powinna być inna niż tych "radosnych"![]()
ale ja nie umiem jak na razie dobrych zdjęć robić, więc może...
...może mnie nie słuchaj?![]()
Trochę człowieka i technika się gubi...
Pozdrawiam, Ewa.
jak zawsze klasa ,bardzo fajnetakie Archibald-owe
a w nawiasie nieżle ta Twoja Nokia robi zdjęcia![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Jak zawsze z przyjemnością oglądam twoje zdjęcia.
Muszę sobie sprawić takie szkło wydaje się idealne do albumowej fotografii.
Niestety cena jak narazie poza moim zasięgiem.
Bardzo fajny secik, sliczna modelka, takie zdjecia sa idealne do rodzinnego albumu![]()
Dzięki Wam
U mnie dużo więcej to szkło musi wyciągnąć, niż fotografia albumowa...A cena w sierpniu ub.r. wynosiła ok.1700zł, i będąc 1/3 ceny N17-55 uznałem, że jest optymalna, a nawet lepiej
Poza tym naprzymierzałem się mnóstwa Tamronów i Sigm i dopiero Tokina dała radę z AF z moim D300... nawet na teście w sklepie lepiej sobie poradziła niż N17-55, serio... tamten miał wielkiego FF'a, korekta niewiele wnosiła
, a Tokina śmigała aż miło
W domu dopieściłem kalibrację i jest gitara, ale najważniejsze - jestem zakochany w plastyce tego szkła
Pozdrawiam.
Już widziałam i podziwiałam, ale nie wspomniałam że bardzo mi się jak zawsze podoba...![]()
Dzięki Aguś![]()
No ja tego zimna nie widzę na 12, owszem obróbka jest ale nie aż do chłodu![]()
Skontaktuj się z nami