Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Julka :-)

Domyślnie Julka :-)

Ostatnio odwiedziła nas mała Julka - podzielę się z Wami tym wydarzeniem

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Przepraszam, że aż dziesięć, ale nie mogłem się zdecydować, które pokazać...

I jeszcze jedno - ponieważ często dostaję PW z zapytaniem czym i jak robione, to może powiem tutaj: D300 + Tokina 16-50/2,8 - wszystko na f3,2 + SB800 (jako jedyne źródło światła) odpalana na sankach w zwykłym TTL, odbijana od ciemno wrzosowych ścian, brązowych mebli i białego sufitu , wszystko w nefach wołanych w ACR 4.5 (CS3), bez żadnej dodatkowej obróbki (poza przygotowaniem dla netu).

...acha - oczka naturalne - nie ruszane, nie mam pojęcia jak się je poprawnie obrabia, więc nie ruszam ich wcale

Zapraszam

Domyślnie

Zdjęcia przyciągają oko, ale... po ich obejrzeniu mam w głowie tylko jedno pytanie: czemu to dziecko jest takie smutne?
    Trochę człowieka i technika się gubi...

Pozdrawiam, Ewa.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez eef Zobacz posta
    Zdjęcia przyciągają oko, ale... po ich obejrzeniu mam w głowie tylko jedno pytanie: czemu to dziecko jest takie smutne?
    Bardzo dobre pytanie Rodzice Julki twierdzą, że wyciągnięcie od niej uśmiechu to "mission impossible" Poza tym była zaskoczona ilością zdjęć jej robionych... nie nawykła jeszcze do roli gwiazdy

Domyślnie

Secik przedni ładny kolor i bardzo typowe jak dla Ciebie kadry, podoba mi się choć faktycznie Julka troszkę smutnawa...
    ale na ostatnich dwóch troszkę nadrobiła uśmiechem

P.S
    ...a szkłem, to jakim zrobione...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marek_L Zobacz posta
    Secik przedni ładny kolor i bardzo typowe jak dla Ciebie kadry, podoba mi się choć faktycznie Julka troszkę smutnawa...
    ale na ostatnich dwóch troszkę nadrobiła uśmiechem
    No właśnie - nie mam pretensji żadnych do dziecka - bo ma prawo mieć swoje humorki - ale te ostatnie fotki, gdzie Mała zaczyna się nieśmiało uśmiechać, to bym jednak spróbowała w cieplejszych kolorkach dać

Pozdrawiam, Ewa.

Domyślnie

Fajny set, oczy naprawdę robią wrażenie. 10 super.

Domyślnie

Widać Twoją rękę. Jak zwykle dobre zdjęcia z klimatem.

Domyślnie

Dzięki za komentarze

No właśnie - nie mam pretensji żadnych do dziecka - bo ma prawo mieć swoje humorki - ale te ostatnie fotki, gdzie Mała zaczyna się nieśmiało uśmiechać, to bym jednak spróbowała w cieplejszych kolorkach dać
    No to już po ptokach - takie dostali rodzice

Cytat Zamieszczone przez Marek_L Zobacz posta
    ...a szkłem, to jakim zrobione...
    ...a takie z jednej Nokii wygrzebane...

Jeszcze dwie fotki dołożę, gdzie widać, że czasami jednak Julka się uśmiecha :

11.

12.

Domyślnie

12 - zimno tak, że aż strach, jakże nabrać tchu?...

Pozdrawiam, Ewa.

Domyślnie

12 - zimno tak, że aż strach, jakże nabrać tchu?...
    Hmm... ogrzewanie mi wysiadło, czy co?.. No ja w każdym razie ciepło monitor ubrałem, i aż takiego mrozu nie widzę... raczej w miarę naturalny kolor z mojego pokoju... no ale może przegrzałem monitor tymi czapkami, szalikami i innymi rękawiczkami, i trza będzie o nowym pomyśleć?..

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów