Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 28

Wątek: Fuji F200EXR

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zielin Zobacz posta
    Jedną z ważniejszych cech sprzętu ma być niby rewelacyjna rozpiętość tonalna a w teście o tym ani słowa - o zdjęciach nie wspominając... na dodatek jak to ujęli "brak detekcji uśmiechu"... żenada ten test
    Zdecydowanie wolę dużo ciekawszego Panasonica LX3.
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Jedną z ważniejszych cech sprzętu ma być niby rewelacyjna rozpiętość tonalna a w teście o tym ani słowa - o zdjęciach nie wspominając...
    Po mojemu, to każdy kto ma oko zobaczy tę rozpiętość np. na samplach DPReview: http://www.dpreview.com/gallery/fuji..._beta_samples/

Polecam uwadze.
    "The more gear you carry, the less likely you are to make a good photograph" - B. Jensen

Domyślnie

no to widać ja nie mam oka bo nie widzę nic nadzwyczajnego na tych samplach... poza tym pisałem o teście na fotopolis a nie o beta samplach na dprewiev.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hedgehog Zobacz posta
    Po mojemu, to każdy kto ma oko zobaczy tę rozpiętość np. na samplach DPReview: http://www.dpreview.com/gallery/fuji..._beta_samples/
    Polecam uwadze.
    Dynamikę to można oceniać w rawach a nie JPG powstających w nie wiadomo jaki sposób w aparacie...
    Nikon Z6 II, 14-30/4S, 24-120/4S, 50/1.8S, 85/1.8S, 50/2.8MC, 40/2, Tamron 70-180/2.8 G2
    Fuji S5 Pro, 35/2D, 50/1.4D

Domyślnie

Ale wiesz, kolega ma specjalne oko, które to potrafi ocenić bez wnikliwego testu

Uprawnienia umieszczania postów