Close

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 51 do 60 z 63

Wątek: united colors

Domyślnie

no poprostu kozak gratki sailor
    Nikoś D750 + 50 1.8 D + coś tam wypożyczam

Domyślnie

stac cie na cos lepszego, rozumiem, ze to w ramach testow
    "Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."

Cytat Zamieszczone przez Foksik Zobacz posta
    Mimo to większość Twoich zdjęć mi się nie podoba, ze względu na wymowę/klimat/przekaz. Zwłaszcza niektórymi pracami sugerujesz jakbyś prowadził luksusowy burdel.
    zazdrośnik

Sailor, dobra fota, ale się ludziska czepiają
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Krosno/Kraków

Domyślnie

Tak czytam ten wątek pod Twoim zdjęciem sailor, z resztą nie pod pierwszym i mam nadzieję (ku uciesze gawiedzi ) nie pod ostatnim i po raz kolejny dochodzę do wniosku, że sam sobie bicz na siebie ukręciłeś

Nie nerwuj się, już tłumaczę: robisz świetne fotki. Każda jedna jesz przemyślana od początku do końca. Widać pracę nad każdym detalem... a przynajmniej nad 99 % tych detali. Mając świadomość o takim dopracowaniu swoich prac też bym je bronił baaardzo zażarcie. Co więcej, głupotą jest - tak, głupotą - wyrzucanie Ci tego, że ich bronisz.

Ale.
    Popełniłeś kiedyś następujące fotki:
    link
    link
    link

To tylko przykłady.. miałeś jeszcze gdzieś taką fotkę pani pod prysznicem w dżinsach bodajże ale nie mogę odszperać.

I przy tych zdjęciach te twoje wymuskane wychuchane i świetne glamurki są.... blade. Przykre ale prawdziwe.
    Niemniej świetne. Żeby nie było

I żeby w ogóle nie było OFFa, to mi na tym zdjęciu pasuje spojrzenie modelki... jest takie..... TAKIE

Pozdrawiam.

P.S. Zdjęcie z krukiem miażdży...

Domyślnie

siedzę i gapię się w to zdjęcie.
    DZIĘKUJĘ
    POZDRAWIAM
    myślę co piszę

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez plastus Zobacz posta
    I przy tych zdjęciach te twoje wymuskane wychuchane i świetne glamurki są.... blade. Przykre ale prawdziwe.
    Niemniej świetne. Żeby nie było
    Eeeee tam od razu blade, kolorki są ok
    Powiem szczerze, że się podoba i chciałbym się do czegoś przyczepić, żebyś przez te pochwały nie spoczął na laurach, ale nie mogę.

Pozdrawiam
    Ulv
    www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45

Domyślnie

Widzialem na tym forum lepsze zdjecia, ktorych autorzy dziekowali za krytyke, zamiast krzyczec: "udowodnij!"... Tylko tyle.
    forum.niekojarze.pl

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jakubas Zobacz posta
    Widzialem na tym forum lepsze zdjecia, ktorych autorzy dziekowali za krytyke, zamiast krzyczec: "udowodnij!"... Tylko tyle.
    To teraz możesz się cieszyć, bo sailora już nie ma na forum. Wszyscy inni jego "miłośnicy" też. Możecie teraz spokojnie zająć się oceną tych "lepszych zdjęć".

Domyślnie

"To teraz możesz się cieszyć, bo sailora już nie ma na forum"
    jak dokładnie rozumieć to zdanie?
    Sailor się "definitywnie" wylogował ?
    myślę co piszę

Domyślnie

No, czad. Podoba mi się... bardzo

Strona 6 z 7 PierwszyPierwszy ... 4567 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów