no poprostu kozakgratki sailor
![]()
Szukaj
no poprostu kozakgratki sailor
![]()
Nikoś D750 + 50 1.8 D + coś tam wypożyczam
stac cie na cos lepszego, rozumiem, ze to w ramach testow
"Widzisz, Macieju, dziwny jest ten świat – trzeba naprawdę kogoś wielkiego w dupę kopnąć, żeby się los do ciebie uśmiechnął."
Tak czytam ten wątek pod Twoim zdjęciem sailor, z resztą nie pod pierwszym i mam nadzieję (ku uciesze gawiedzi) nie pod ostatnim i po raz kolejny dochodzę do wniosku, że sam sobie bicz na siebie ukręciłeś
![]()
Nie nerwuj się, już tłumaczę: robisz świetne fotki. Każda jedna jesz przemyślana od początku do końca. Widać pracę nad każdym detalem... a przynajmniej nad 99 % tych detali. Mając świadomość o takim dopracowaniu swoich prac też bym je bronił baaardzo zażarcie. Co więcej, głupotą jest - tak, głupotą - wyrzucanie Ci tego, że ich bronisz.
Ale.
Popełniłeś kiedyś następujące fotki:
link
link
link
To tylko przykłady.. miałeś jeszcze gdzieś taką fotkę pani pod prysznicem w dżinsach bodajże ale nie mogę odszperać.
I przy tych zdjęciach te twoje wymuskane wychuchane i świetne glamurki są.... blade. Przykre ale prawdziwe.
Niemniej świetne. Żeby nie było
I żeby w ogóle nie było OFFa, to mi na tym zdjęciu pasuje spojrzenie modelki... jest takie..... TAKIE![]()
Pozdrawiam.
P.S. Zdjęcie z krukiem miażdży...
siedzę i gapię się w to zdjęcie.
DZIĘKUJĘ
POZDRAWIAM
myślę co piszę
www.stegierski.com -- fujica gs645 pro/nikon d7000, d200/fuji x-e1/voigtländer bessa/artiflex 45
Widzialem na tym forum lepsze zdjecia, ktorych autorzy dziekowali za krytyke, zamiast krzyczec: "udowodnij!"... Tylko tyle.
forum.niekojarze.pl
"To teraz możesz się cieszyć, bo sailora już nie ma na forum"
jak dokładnie rozumieć to zdanie?
Sailor się "definitywnie" wylogował ?
myślę co piszę
Skontaktuj się z nami