Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Wątek: Zuzia 2

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Wytykając tylko wadę bez ukazania zalet.

No i bardzo dobrze. Ale to zdjęcie nie jest typowym albumowym gniotem jakich wiele, więc chyba można poza krytyką również wskazać jego zalety. No chyba, że Twoim zdaniem ich w ogóle nie posiada.
    Od bardzo dawna pisze tutaj zasadniczo tylko o wadach. o zaletach pisze gdy cos mnie zachwyci albo zaintryguje... Jesli dla Ciebie nie pisanie o zaletach to przesadzanie to proponuje sie przejechac po tematach i powklejac ludziom na lewo i prawo ze przesadzaja.

A ja bede pisac swoje bo to nie jest moim zdaniem przesadzanie.

A co do zdjecia. Wg. mnie to wpisuje sie dosc dokladnie w definicje gniota - nie w nim nic ciekawego, nic nowego, nic (poza oczami) co zwraca uwage.

Domyślnie

Archibald - dzieki, ciesze sie, ze Ci sie podoba, zalezy mi na Twojej opinii poniewaz nie ukrywam, ze jestem pod wrazeniem zdjec Twojej corci Maji
    MikeP, Burner - dzieki za wskazowki
    | Nikon |

Domyślnie

mnie też się bardzo podoba
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    Od bardzo dawna pisze tutaj zasadniczo tylko o wadach...
    Zauważyłem.

...A ja bede pisac swoje bo to nie jest moim zdaniem przesadzanie.
    Każdy ma prawo do swojego zdania.

A co do zdjecia. Wg. mnie to wpisuje sie dosc dokladnie w definicje gniota - nie w nim nic ciekawego, nic nowego, nic (poza oczami) co zwraca uwage.
    Teraz przynajmniej ująłeś to czytelniej. Wg mnie wpisuje się w zupełnie inną definicję. EOT.

Domyślnie

Jak dla mnie urocza modelka, lepsze zdjęcie niż ostatnie, nie wiem czy bym się do tych oczu przyczepił, one są po prostu potrzebne wyraźne, gdyby były takie jak reszta to zdjęcie byłoby bez wyrazu.. A tak jest coś co przykuwa uwagę.

Domyślnie

TOMEK K, ASAHI - dzieki
    | Nikon |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ASAHI Zobacz posta
    Jak dla mnie urocza modelka, lepsze zdjęcie niż ostatnie, nie wiem czy bym się do tych oczu przyczepił, one są po prostu potrzebne wyraźne, gdyby były takie jak reszta to zdjęcie byłoby bez wyrazu.. A tak jest coś co przykuwa uwagę.
    Ja również się pod tym podpisuję.
    F i C.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów