Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Zuzia 2

Domyślnie Zuzia 2

przedstawiam nastepne zdjecie mojej corki Zuzi, tym razem zlapana nad lekcjami

pozdrawiam
    marcin
    | Nikon |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MikeP Zobacz posta
    sztuczne oczy
    oczy tylko wyostrzone i saturacja +10%
    | Nikon |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrcll Zobacz posta
    oczy tylko wyostrzone i saturacja +10%
    tylko czy az? tu chyba az...

Domyślnie

tylko czy az? tu chyba az...
    ucze sie dopiero PSa, wiec moze przesadzilem troche, a jak z jasnoscia i z kolorami, nie za jasne ?
    | Nikon |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mrcll Zobacz posta
    ucze sie dopiero PSa, wiec moze przesadzilem troche, a jak z jasnoscia i z kolorami, nie za jasne ?
    ja np. mam zolta skore... wiem ze nikon tak ma, ale to moze razic

Domyślnie

Sorry, ale moim zdaniem MikeP przesadza - być może nie mam tak wysoko rozwiniętej świadomości fotograficznej, ale na szczęście fotografia to nie matematyka, i nie ma sztywnych reguł. Moim zdaniem bardzo dobre zdjęcie, kolorystyka i jasność bardzo miłe w odbiorze, kadr, GO i światło również jak najbardziej dobre - że o Modelce nie wspomnę Bardzo mi się podoba

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Archibald Zobacz posta
    Sorry, ale moim zdaniem MikeP przesadza - być może nie mam tak wysoko rozwiniętej świadomości fotograficznej, ale na szczęście fotografia to nie matematyka, i nie ma sztywnych reguł. Moim zdaniem bardzo dobre zdjęcie, kolorystyka i jasność bardzo miłe w odbiorze, kadr, GO i światło również jak najbardziej dobre - że o Modelce nie wspomnę Bardzo mi się podoba
    w ktorym miejscu przesadzilem? w tym ze napisalem ze oczy byly poprawiane (a byly jak sie okazuje) czy ze widze zolta skore odrobine? Wypisujesz caly zestaw "dobrego zdjecia" mowiac ze przesadzam, a ja w zadnym miejscu nie napisalem o tym slowa...

Masz racje w fotografii nie ma regul. Ale umowmy sie, ze nie chcialbys miec zdjec na ktore ktos by patrzyl i wytykal po kolei co i jak przerobiles... Zwlaszcza w fotograii albumowej gdzie raczej chcemy cos zapamietac niz dobrze sprzedac.

Gosci pyta co i jak w obrobce, ze sie uczy PSa wiec pozwolilem sobie napisac co nie tak moim zdaniem. Proste.

Domyślnie

Bardzo sympatyczna modelka i sympatyczna fotka.
    Muszę zgodzić się jednak z MikeP...
    O ile całość zdjęcia jest delikatna, miękka oczy zupełnie odstają i nie pasują do reszty.
    Oczywiście są gusta i guściki.

Pokaż coś więcej - modelkę masz fajną
    www.bwitek.com

Nikon F100 + 50mm f1.2, Nikon F100 + MB15 + 105mm f2.8
    Canon's, Mamiya's, Polaroid's

Domyślnie

w ktorym miejscu przesadzilem?...
    Wytykając tylko wadę bez ukazania zalet.

...Gosci pyta co i jak w obrobce, ze sie uczy PSa wiec pozwolilem sobie napisac co nie tak moim zdaniem. Proste.
    No i bardzo dobrze. Ale to zdjęcie nie jest typowym albumowym gniotem jakich wiele, więc chyba można poza krytyką również wskazać jego zalety. No chyba, że Twoim zdaniem ich w ogóle nie posiada.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów