bardzo fajna 1 i 2
chociaż, zastanawiam się jakby wygladały ciaśniej skadrowane, albo bardziej oddalone, ale to tylko gdybanie,
trójka niekoniecznie
ogólnie bardzo na tak![]()
Szukaj
bardzo fajna 1 i 2
chociaż, zastanawiam się jakby wygladały ciaśniej skadrowane, albo bardziej oddalone, ale to tylko gdybanie,
trójka niekoniecznie
ogólnie bardzo na tak![]()
Ładne autoportrety ;D a mowi sie ze d40 nie daje rady... daje jak widac ;p
1 i 2 Super, wielki format i na ścianę.
Bardzo się cieszę, że wybrałaś na avatara właśnie pierwsze zdjęcie. Podoba mi się co prawda bardziej właśnie na miniaturce, ale co jest istotne, to to, że zdjęcie budzi dobre odczucia. Radość, promienność, sympatyczny uśmiech - od razu się człowiekowi robi milej na duszy jak odpisuje ktoś o takim pogodnym portreciku
1 i 2. a co do wybielania, to dodam jedynie, że to kwestia konwersji do cz-b. W zależności od metody (koloru filtra) białka i zęby wychodzą mniej lub bardziej naturalnie. Być może można w tej kwestii trochę poekperymentować, by aż tak nie rzucały się w oczy (co sama zauważyłaś). Może też wystarczy troszeczkę osłabić światła.
ładne masz zęby![]()
Aniu - śliczna kobieta z Ciebie. Świetne fotki - to także Twa zasługa.
Miło się zagląda do Twych postów.
mocno cie chwaliłem za zdjecia dziecii nadal chwalę
ale wolę jednak jak zaglądasz przez wizjer i dopiero wciskasz spust migawki...a nie obok...
aż strach się bac co to będzie jak już kupisz 85mm... nie ma ktoś manuala portretowego na zbyciu zakurzonego? zrobi dobry uczynek jak go wyśle naszej koleżance...
Uwielbiam Twoje zdjęcia... teraz jestem jeszcze fanem twojej urody![]()
D7200
Skontaktuj się z nami