Close

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 31 do 40 z 41

Wątek: 3 portrety

Domyślnie

bardzo fajna 1 i 2
    chociaż, zastanawiam się jakby wygladały ciaśniej skadrowane, albo bardziej oddalone, ale to tylko gdybanie,
    trójka niekoniecznie
    ogólnie bardzo na tak

Domyślnie

Ładne autoportrety ;D a mowi sie ze d40 nie daje rady... daje jak widac ;p
    D60, D90, D600 + N18-55 + N24-70 + N50 1.8 + N80 1.8

FB

Domyślnie

1 i 2 Super, wielki format i na ścianę.

Domyślnie

Bardzo się cieszę, że wybrałaś na avatara właśnie pierwsze zdjęcie. Podoba mi się co prawda bardziej właśnie na miniaturce, ale co jest istotne, to to, że zdjęcie budzi dobre odczucia. Radość, promienność, sympatyczny uśmiech - od razu się człowiekowi robi milej na duszy jak odpisuje ktoś o takim pogodnym portreciku

1 i 2. a co do wybielania, to dodam jedynie, że to kwestia konwersji do cz-b. W zależności od metody (koloru filtra) białka i zęby wychodzą mniej lub bardziej naturalnie. Być może można w tej kwestii trochę poekperymentować, by aż tak nie rzucały się w oczy (co sama zauważyłaś). Może też wystarczy troszeczkę osłabić światła.

Domyślnie

Aniu - śliczna kobieta z Ciebie. Świetne fotki - to także Twa zasługa.
    Miło się zagląda do Twych postów.

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Bardzo dziękuję komu jeszcze nie zdążyłam i bardzo mi miło że znalazło się tu aż tyle wypowiedzi Pozdrawiam wszystkich odwiedzających serdecznie

Rycerz
    Gość

Domyślnie

mocno cie chwaliłem za zdjecia dzieci i nadal chwalę ale wolę jednak jak zaglądasz przez wizjer i dopiero wciskasz spust migawki...a nie obok...
    aż strach się bac co to będzie jak już kupisz 85mm... nie ma ktoś manuala portretowego na zbyciu zakurzonego? zrobi dobry uczynek jak go wyśle naszej koleżance...

Rozmowny Awatar koffee
    Miasto
    Grodzisk Mazowiecki, Milanówek, Brwinów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez rycerz Zobacz posta
    mocno cie chwaliłem za zdjecia dzieci i nadal chwalę ale wolę jednak jak zaglądasz przez wizjer i dopiero wciskasz spust migawki...a nie obok...
    aż strach się bac co to będzie jak już kupisz 85mm... nie ma ktoś manuala portretowego na zbyciu zakurzonego? zrobi dobry uczynek jak go wyśle naszej koleżance...
    Oj ja tez wolę zaglądać przez wizjer niż stać obok No a zakurzonym szkiełkiem bym nie pogardziła na pewno choć wierzę że przyjdzie taki dzien że sprzętu mi przybędzie i go wykorzystam do granic możliwości

Domyślnie

Uwielbiam Twoje zdjęcia... teraz jestem jeszcze fanem twojej urody
    D7200

Strona 4 z 5 PierwszyPierwszy ... 2345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów