Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 30

Wątek: AutoHani

Domyślnie

a jak zrobisz sobie 500 lub 1000 zdjęc to tez będziesz nam tu każde wklejał i pytał czy dobrze ?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    a jak zrobisz sobie 500 lub 1000 zdjęc to tez będziesz nam tu każde wklejał i pytał czy dobrze ?
    ja sie nie pytam czy dobrze ... poporstu pokazuje kolejna fote...
    a tobie zostawiam ocene...
    pozatym nie nie jestem masochista i nie robie sobie 1000 zdjec...
    ale pewnie ty tak
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

owszem - i nie 1000 a 10000 - i robię to co 3 dni

Domyślnie

to sie nazywa narcyzm
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

hani, to z kapturem, to takie oldschool'owe, a to z pistolem to przypomina mi druha soprano

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    to nie emblemat ktory chcialbym wysteplowywac.. to jest element koszulki.... ktory bardzo chcialby by tam zostal
    sporo mowi o ubiorze...
    wybacz autorze.. ale taka argumentacja do mnie nie trafia.. pzd
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Narcyz, tulipan, kwiatek, z całym szacunkiem ale jak patrze na Haniego nie pasują mi te opisy ani troszkę... No może gdybym zobaczył Hanniego w stroju baletnicy (chyba bym się upił jakbym to widział) w co niestety wątpię może zalatywało by mi to jakimś kwiatostanem.

Ostatnie moim zdaniem o wiele lepsze od tych pod murem... szczególnie pasuje mi taki kadr i mina.

Domyślnie

Ten, co miał więcej auto nie popełniać
    Najbardziej podoba mi się kapturzak
    Reszta też jest niezła.
    Żeby w życiu być spełnionym, trzeba focić na Nikonie, więc zbierając teraz kasę będę focił na Panasie.
    Nie boję się, gdy światło znika, bo mam aparat Panasonica

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    Narcyz, tulipan, kwiatek, z całym szacunkiem ale jak patrze na Haniego nie pasują mi te opisy ani troszkę... No może gdybym zobaczył Hanniego w stroju baletnicy (chyba bym się upił jakbym to widział) w co niestety wątpię może zalatywało by mi to jakimś kwiatostanem.

Ostatnie moim zdaniem o wiele lepsze od tych pod murem... szczególnie pasuje mi taki kadr i mina.
    jakie opisy ci nie pasuja... ??
    poszukam stroju baletnicy moze uda mi sie jakas firanke pociac

Domyślnie

Buehehehehe już Ciebie widzę w stroju La Prima Balerina poniżej masz coś na wzór jak to się robi, czyli z cyklu POLAK potrafi
    http://forum.nikon.org.pl/showthread.php?t=88629
    nie zapomnij tylko rajtek nałożyć i zrobić sobie cienie buehehehehe....

Tak serio to chyba wymiękłbym na miejscu i znając mój tok dnia pewnie zalałbym siebie i laptopa kawą jakbym coś takiego zobaczył ... no cóż Hani pozostaje mi tylko czekać

Jeżeli chodzi już o te opisy może źle to nazwałem ale chodziło mi o polemikę na temat robienia sobie zdjęć oczywiście poniekąd dotyczące narcyzmu, które wszelaki sposób się przewinęły itp itd, to oczywiście ogólnie pisałem, że takie do Ciebie nijak nie pasują ---> wystarczy spojrzeć na auto:P

Pozdrawiam

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów