Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 30

Wątek: AutoHani

Domyślnie

jeszcze jedno z proby

update i kolejne

update kolejny

i jeszcze jedno
    to to co nie zostalo wybrane
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

push
    Gość

Domyślnie

ostatnie zdecydowanie...

Domyślnie

1.dobrze... mrocznie ... mozna by sie dopatrywać charakteru portretowanego..(pewnie byśmy pobłądzili w rozważaniach). mam jedną uwagę.. stworzyłeś niebanalny .. mroczny klimat.. ale po kiego ten emblemat pod szyją ?? tu się przełamie ... a stemplem go
    ogólnie analogowo..
    www.lizakowski-photo.art.pl

Domyślnie

Od dzisiaj będę uważał komu i jakie komentarze przy zdjęciach będę pisał ....

Wszystkie się podobają.

Domyślnie

ostatnie na TAK - ale chciałbym jakies subtelne światełko pod kapturem.

To w krótkich spodenkach jak dla mnie groteskowe - gdyby nie ta mina to zamiast pistoletu widziałbym plastikową łopatkę i wiaderko Bez urazy rzecz jasna... Jakos mi ten strój nie pasuje do klimatu

Domyślnie

te przy stole, ma klimat
    D7100, 18-140, 35 1.8

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nord Zobacz posta
    1.dobrze... mrocznie ... mozna by sie dopatrywać charakteru portretowanego..(pewnie byśmy pobłądzili w rozważaniach). mam jedną uwagę.. stworzyłeś niebanalny .. mroczny klimat.. ale po kiego ten emblemat pod szyją ?? tu się przełamie ... a stemplem go
    to nie emblemat ktory chcialbym wysteplowywac.. to jest element koszulki.... ktory bardzo chcialby by tam zostal
    sporo mowi o ubiorze...
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    to nie emblemat ktory chcialbym wysteplowywac.. to jest element koszulki.... ktory bardzo chcialby by tam zostal
    sporo mowi o ubiorze...

yyyy a no tak firmowa ...

A serio fajne prace to zdjęcie w krótkich spodenkach o którym mówi Marcin [stock] chyba ma wyglądać na gangsta ale mi też wygląda to na chyba ...

Pozostałe fajne w odbiorze...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icek Zobacz posta
    yyyy a no tak firmowa ...

A serio fajne prace to zdjęcie w krótkich spodenkach o którym mówi Marcin [stock] chyba ma wyglądać na gangsta ale mi też wygląda to na chyba ...

Pozostałe fajne w odbiorze...
    hehehhe nie poprostu tak mi jakos sie spodobalo...
    mam jeszcze kilk awersji tego zdjecia z w krotkich spodenkach... znaczy podobne ale w dlugich...
    obrobie i przedstawie na godzinach

dzieki za komenty

Domyślnie

jeszcze jedno
    nie wiem czy trafilem w "emocje"

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów