Close

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 71

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_cudny Zobacz posta
    No cóż, odkopię troszkę wątek:
    mam D 70s, obiektywy: 18-70, 70-300, 85, 50, 35, 24, sb 600, sb 800 no i inne pierdoły. NP corespondent 300, czy 400? pewnie napiszecie 400
    400
    Bo znając życie, prędzej czy później i tak coś jeszcze dokupisz.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Zdecydowanie C400 bo jednak tego szpeju masz troszeczkę
    E-3,ZD14-54,ZD40-150,S30,FL50,FL50R,FL36R + trochę gratów... i oczywiście F65

Domyślnie

Hm, tak myślałem
    downunder, powodzenia (mam na myśli to, co masz napisane w stpce)
    zdjęcie życia jeszcze przede mną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez m_cudny Zobacz posta
    downunder, powodzenia (mam na myśli to, co masz napisane w stpce)
    Dzięki, póki co trzymam się ... chociaż po tylu latach każda cholerna myśl, czyn i czy gest jest związany z tym nałogiem.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

Hmm moi mili mam taką rozterkę powiem Wam szczerze bo mam na oku 3 torby i w sumie nie wiem co wybrać na dzień dzisiejszy:

a)Naneu Pro Correspondent 300
    b)Fomei PROFI POINT lub PROFI SCHOCKPROOFhttp://www.fomei.pl/akcesoria/torby.html
    c) a może jednak z Mekko - Reporter RX3 http://www.fotto.lublin.pl/index.php...y&art=reporter

Czy ktoś ma może torbę Mekko albo Fomei i mógłby o nich skrobnąć co nieco ?

Domyślnie

No a dziś znajomy mi zabił kolejny klin do głowy - taki oto modelek Tarmaca
    Tamrac 5608 - Pro 8 http://allegro.pl/item494337676_tamr..._warszawa.html

Domyślnie

Sprawdź jeszcze torbę Tenba 638-921 (42W x 20.3H x 20.3D cm)

Kupisz ją za 194 PLN w tym sklepie.
    X-T10, XF35, XF18-55, MK320

Domyślnie

Nie będę zakładała nowego tematu. Podczepię się pod ten.
    Co do D80 z kitem? Zależy mi żeby do torby zmieściła się jakaś książka, zeszyt (format a4), woda mineralna (pół litra), kanapka... Portfel, klucze, sieciówka...
    I ja nie wiem czy to trochę nie za dużo rzeczy. Ale aparat chcę zabierać do szkoły (zajęcia z fotografii) no i chcę żeby był bezpieczny.
    Z czasem sprzęt do aparatu się rozrośnie, ale nie wiem czy warto o tym myśleć... znaczy chciałabym, żeby do torby zmieściło się jeszcze jedno szkiełko lub dwa.
    Ale aktualnie to body z kitem będzie. Plus podstawowe akcesoria (ale nie zajmują wiele miejsca).

Co w takim przypadku proponujecie?
    Ja nie mam nic na oku, szukam, ale trudno mi określić co będzie odpowiednie.
    Dobrze by było, żeby zmieściło się w okolicach 200 zł. I nie był to jakiś olbrzymi klocek (aczkolwiek nie wiem czy to wykonalne przy moich wymaganiach ).

Zdaję się na Wasze propozycje

Domyślnie

UFFF ODKOPAŁEM wątek

Mam pytanko, czy ktoś coś wie na temat takiej torby firmy Unomat ?

http://allegro.pl/item959833727_prof...to_unomat.html

Nie wiem co zrobić, czy ta czy Naneu Pro C400

Doradzili byście ? Głównie chodzi mi o to by była duża i rozsądnie usztywniona... Wymiary niby podobne tej torby od firmy Unomat do Naneu C400 ... Ale nigdzie nie mogę poszukać informacji o niej

Domyślnie

Witam
    Dołączę się do wątku potrzebuję kupić ową torbę Naneu Pro Correspondent 300 nie wie ktoś gdzie można kupić?
    Nikon D300, Tamron 17-50 2/8, Nikkor AF 50 f1.8D, Nikkor AF-S DX 35mm f/1,8G, SB-800, D3200

Strona 7 z 8 PierwszyPierwszy ... 5678 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów