Close

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 87

Wątek: AutoNOVIKA

Domyślnie AutoNOVIKA

Szykując się do pojedynku z Hanibalem, robiłam sobie autoportrety, ciekawa jestem waszej opini na temat tych zdjęć.

1.

2. Wiem ze mało ostre jest to foto ale zobaczymy co powiecie.

3.

Domyślnie

podoba mi sie...
    fajna obrobka nietypowa
    najlepsze z lustrem
    ....
    ciekawie sie zapowiada pojedynek
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

czołem :]

1. Nieatrakcyjnie pokazany profil, wyszła duuuuża czasza , trochę kaczkowato ;] Dał bym więcej lewej co by się spojrzenie nie rozbijało zaraz o krawędź, z blurem won.

2. Mnie brak ostrości tutaj nie przeszkadza. Mało oryginalny autoportret lustrzany i ta "siatka" którą dokleiłaś.

3. Kadrowo na nie, tematycznie również , nie przekonuje mnie.

Ogólnie podoba mi się obróbka, ciekawe BW. Tylko tyle. Pozdrawiam :]

Domyślnie

1 - nie wnosi nic nowego - choćby nawet przez ucięty czubek głowy
    2 - nieostrośc i tonalnośc na plus, temat z lustrem mocno oklepany i wyświechtany, dla tego rasterka też nie widzę jakoś uzasadnienia.
    3 - czy coś nam ta praca mówi o Tobie, czy nie ? I czy autoportret powinien mówić, czy też nie ?
    ----------------
    pokaż nam swoją duszą, a nie fotografię ciała
    w wyzwaniu rzecz jasna

Domyślnie

No to widze że was nie zaskocze na wyzwaniu....
    Dziękuje za komentarze..

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    1 - nie wnosi nic nowego - choćby nawet przez ucięty czubek głowy
    2 - nieostrośc i tonalnośc na plus, temat z lustrem mocno oklepany i wyświechtany, dla tego rasterka też nie widzę jakoś uzasadnienia.
    3 - czy coś nam ta praca mówi o Tobie, czy nie ? I czy autoportret powinien mówić, czy też nie ?
    ----------------
    pokaż nam swoją duszą, a nie fotografię ciała
    w wyzwaniu rzecz jasna
    Bardzo chętnie zobacze jakiś autoportret z duszą.... Ja chętnie zobaczę... I może się czegoś naucze.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez novika Zobacz posta
    No to widze że was nie zaskocze na wyzwaniu....
    Dziękuje za komentarze..
    A pomyślałaś kiedyś, żeby zrobić autoportret na którym nie będzie bezpośrednio Ciebie? Pisałam już w wątku pojedynkowym, że takie autoportrety bym sobie życzyła zobaczyć, bo wtedy nie będzie do końca wiadomo kto jakie zdjęcie zrobił.
    Pojawiam się i znikam...

Domyślnie

Nie umiem siebie pokazać inaczej, może dlatego ze wtedy nie czuje że to ja. A może dlatego że ja nie lubie udawać kogoś kim nie jestem. Pojedynek był pomysłem Haniego, wyzwał mnie by zmusić do kreatywnego robienia zdjęć, ale sorki chyba nie tędy droga dla mnie. Im wiecej prac tu wkładam i wiecej postów czytam tym bardziej utwierdzam się w myśli że zaczynam to robić mechanicznie by zadowolić TŁUM a tak nie chce. Więc wybaczcie mi ale nie namaluje sobie wąsów i nie wstawie foto ala.. bóg wie kto.... Jestem jaka jestem. Do tej pory trzymanie aparatu w ręku sprawiło mi przyjemność. A jak was slucham do co raz bardziej odechciewa mi się próbować.
    Nie wiem jakie wy macie oczekiwanie, nie wiem jak wy postrzegacie autoportret, taka jestem ja.... ZWYKŁA ... ta sama co na zdjęciach wypycha odruchowo usta, ta sama co ma mine na setnym zdjęciu to samą.... ale ja w swoich oczach na zdjęciach widze różne emocje... Wy ich nie widzicie...
    Więc wybaczcie, pozostane w swoim małym zaścianku robiąc swoje tak by podobało się mi... Bo wkoncu trzeba kogoś zadowolić.... Zaczne od siebie.
    Poza kilkoma miłymi radami nie usłyszałam od nikogo,słów: "jak zrobisz tak to wtedy to...", "unikaj tego bo wtedy to.." Sorki nie tak widziałam Forum NIKONA pisząc się na nie. Ale spokojnie jak niektórzy zamierzają lizać się po d..... to ja się na to nie pisze. Zostaje przy swojej mało atrakcyjnej twórczości.
    A na pojedynek wystawie foto bo zgodziłam się na bitwe ... obyście mnie poznali... Dziękuje i dobrej nocki.

Strona 1 z 9 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów