Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    Zastanawia mnie jakby te zdjęcia zamieścił nie Marcin Stawiarz, ale osoba o nicku XYZ czy też by otrzymała 5 gwiazdek i same ochy i achy.
    Dla mnie zdjęcia są OK. Po prostu OK. Mają jakąś określoną stylisykę, przekazują mi jakąś opowieść, przywołują jakieś pokłady pamięci. Czyli są po prostu OK. Na DeviantArt co drugie zdjęcie jest takie, taki styl jest teraz modny. Jakbym to zobaczył pierwszy raz to bym się zachwycił...
    Oj Cezary, ty to chyba masz jakas misje krytykanctwa mojej osoby, co? Podjudzasz mnie i podjudzasz w kazdym kolejnym temacie, ktory zakladam, i zupelnie nie rozumiem po co?

Juz napisales mi kilka razy, ze moje zdjecia nie trafiaja w Twoj gust, przyjalem to za pierwszym razem, ale Ty wciaz wracasz, czytnie tego samego po raz enty jest juz nudne, daj se siana chlopie, bo zdjec nie robie dla Ciebie tylko dla siebie. A tobie to oszczedzi czas na ogladaniu takich gniotow.

To nadal cos personalnego?

Chcialbym zobaczyc chociaz 5 serii z DA, ktore beda w takim jak to nazywasz "modnym stylu", i o takiej tresci.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Stawiarz Zobacz posta
    Oj Cezary, ty to chyba masz jakas misje krytykanctwa mojej osoby, co? Podjudzasz mnie i podjudzasz w kazdym kolejnym temacie, ktory zakladam, i zupelnie nie rozumiem po co?
    Nie wiem dlaczego komentarz nazywasz "krytykanctwem" i "podjudzaniem". Nie poszedłem z prądem innych forumowiczów, ale też nie skrytykowałem zdjęcia. Powiedziałem że zdjęcie jest OK. Czy to podjudzanie?
    Poza tym wyraźnie powiedziałem że jakbym widział takie zdjęcie po raz pierwszy, to bym się zachwycił. Ale że ostatnio na DA wśród osób na liście moich Friends takich niby to hdr-ów jest teraz cały wysyp, więc nic dziwnego że już na kolejne nie reaguję z tym samym zachwytem jak reagowałem na pierwsze. Jest to naturalne.
    Wyluzuj...
    Poza tym wcale nie wchodzę w każdy Twój temat. Przez całe miesiące mnie na forum zupełnie nie było. Ostatnio komentuję, ale nie tylko Twoje, ale i wiele innych. Po kolei jak leci. Jedne pozytywnie, jedne obojętnie, jedne negatywnie. A Twoje skomentowałem średnio pozytywnie. Czy powinienem entuzjastycznie pozytywnie?

Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A Twoje skomentowałem średnio pozytywnie. Czy powinienem entuzjastycznie pozytywnie?
    Ja juz Ci napisalem powyzej, znam Twoje zdanie na temat moich zdjec i je przyjalem juz dawno temu.
    I powtorze to po raz kolejny !nie interesuje mnie czytanie Twoich komentarzy!, czy beda pozytywne czy negatywne, po prostu nie interesuja mnie. Chociaz znajac Twoja natarczywosc, to taka dyskusja bedzie pewnie miala miejsce znowu za jakis czas.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Ja juz Ci napisalem powyzej, znam Twoje zdanie na temat moich zdjec i je przyjalem juz dawno temu.
    I powtorze to po raz kolejny !nie interesuje mnie czytanie Twoich komentarzy!, czy beda pozytywne czy negatywne, po prostu nie interesuja mnie. Chociaz znajac Twoja natarczywosc, to taka dyskusja bedzie pewnie miala miejsce znowu za jakis czas.
    Sporo czasu minęło, więc w serii moich komentarzy do wielu różnych wątków, jak zobaczyłem Twój, to pomyślałem że mogę komentarz wrzucić. Ale widzę że jednak nie.

autograf
    Gość

Domyślnie

I powtorze to po raz kolejny !nie interesuje mnie czytanie Twoich komentarzy!, czy beda pozytywne czy negatywne, po prostu nie interesuja mnie.
    Oj! Niemiłe to..

P.S. Ten set również nie przypadł mi do gustu.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów