Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Marcin Stawiarz
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez swiatlo Zobacz posta
    A Twoje skomentowałem średnio pozytywnie. Czy powinienem entuzjastycznie pozytywnie?
    Ja juz Ci napisalem powyzej, znam Twoje zdanie na temat moich zdjec i je przyjalem juz dawno temu.
    I powtorze to po raz kolejny !nie interesuje mnie czytanie Twoich komentarzy!, czy beda pozytywne czy negatywne, po prostu nie interesuja mnie. Chociaz znajac Twoja natarczywosc, to taka dyskusja bedzie pewnie miala miejsce znowu za jakis czas.

swiatlo
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Stawiarz Zobacz posta
    Ja juz Ci napisalem powyzej, znam Twoje zdanie na temat moich zdjec i je przyjalem juz dawno temu.
    I powtorze to po raz kolejny !nie interesuje mnie czytanie Twoich komentarzy!, czy beda pozytywne czy negatywne, po prostu nie interesuja mnie. Chociaz znajac Twoja natarczywosc, to taka dyskusja bedzie pewnie miala miejsce znowu za jakis czas.
    Sporo czasu minęło, więc w serii moich komentarzy do wielu różnych wątków, jak zobaczyłem Twój, to pomyślałem że mogę komentarz wrzucić. Ale widzę że jednak nie.

autograf
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Marcin Stawiarz Zobacz posta
    I powtorze to po raz kolejny !nie interesuje mnie czytanie Twoich komentarzy!, czy beda pozytywne czy negatywne, po prostu nie interesuja mnie.
    Oj! Niemiłe to..

P.S. Ten set również nie przypadł mi do gustu.

Domyślnie

Tak juz jest, ze opinie i nazwisko wplywaja znaczaco na ocene prac i wcale nie odzwierciedlaja obiektywizmu. Ale, zeby nie bylo zdjecia mi sie podobaja

Domyślnie

swiatlo a czy osoba o nicku XYZ zrobiłaby takie piękne bw jak na 3 zdjęciu ? ciekawe zestawienie - całość trafia w mój gust , i z przyjemnosicą obejrzałem te prace

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów